Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Mihai Morar (iarasi) baut la emisiunea „Rai da’ buni”

Posted by peceresoare pe 7 Decembrie 2008


Acest baiat cu fata de copil si apucaturi de tanar nelinistit si-a jignit din nou telespectatorii si invitatii, aparand live sub influenta mai multor pahare… Cand le-a baut si cu ce erau umplute doar el stie (si invitatii care i-au stat in fata) .

Cert e faptul ca la reluarile din 6 decembrie, chiar de Mos Nicolae, in momentele difuzate cam incepand cu ora 19,00 era pre-schimbat, cu ochi sticlosi si gura inclestata. De cateva ori s-a blocat mental si nu a mai reusit sa continue conversatiile in desfasurare. Una dintre invitate (Madalina Radu) i-a taxat balbaielile : „la urmatoarea intrebare esti blocat !” iar barbatul femeie Naomi, vadit incurcat(a), la intrebat speriat(a) : „Nu zici nimic? ce e cu tine?”. Ca Moraru’ avea o problema – pot confirma si ceilalti invitati: Daniel Buzdugan, Oana Roman, Raluca Lazarut (fosta pe la Big Brother – acum o vedeta cu antena) „Divina Duvall si Petruta Grasa” si figurantii din primele randuri (la care ajungeau aromele lui Morar) cat si telespectatorii cu un anumit (bun) simt…. Pe un alt blog ( il gasiti cu find pe google „Morar rau dar beat”) aceeasi stare era mentionata si la o emisiune din 02 noiembrie 2008 !!! adica acum o luna (sic!) Cu baiatul asta se intampla ceva – probabil ca succesul a venit mai repede decat avea el nevoie. Mihai ai grija ca in lumea teveurilor e un precedent creat de Andrei Gheorghe. Macar sa nu te urci la volan cand esti asa de obosit.
Oricum sunt dezamagit. Intreb retoric de ce pe Mircea Badea sau Mihai Gadea sau Moise Guran sau Radu Tudor nu mi-i pot imagina sub nici o forma intr-o asa ipostaza. Ca doar si ei sunt „oameni”, hâc!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: