Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Marea Neagra – un lac al lui Tariceanu & Patriciu (ar vrea ei !)

Posted by peceresoare pe 6 Februarie 2009


Acum realizez toata nebunia cu taxa auto introdusa de acest vames la drumu’ mare numit Tariceanu. Toata presa era turbata sa ia interviuri, sa faca reportaje si sa-i acuze pe samsari de poluarea Romaniei prin rablele aduse din Europa. Si el ce-mi facea. Renunta pe 25 de ani la o participatie de 55% pentru o redeventa infima. Tariceanu a vandut independenta energetica a Romaniei pentru 25 de ani ! . Parchetu’, Kovesi, Morar sesizati-va.
E un caz de subminare a economiei nationale si de tradare a intereselor pe termen lung ale Romaniei. Basescule de ce taci? Acum e momentul sa scoti prima teapa ( care e meritata) si sa o infigi in curul taricean care s-a labartat de atata smenarit pe scaunul prim ministerial. Oare s-a uitat ca si Adrian Nastase a contribuit la buboiul Patriciu? Oare s-a uitat ca grupului Petromidia Rompetrol i s-au sters datorii la stat de vreo 600 milioane? O gasca apartinica care fura Romania de 20 de ani. Asta sunt.

Dar revenind la concesiunea STERLING – E un cascaval mare de tot si miroase a Marc Rich AKA Marc David Reich AKA creatorul miliardarilor rusi (si probabil romani cu i din a). Oare de aceea Basescu considera Marea Neagra un lac rusesc? Serviciile ? confirmati? Va ajut eu:

Rompetrol bought oil from Iraq, denies illicit payments
by IulianBulandra, 31 Oct 2005, 11:18

http://romaniandaily.ro/cat53115/art1129216340

Informatia din acest articol trebuie coroborata cu cea din:

forbes.com/forbes/2004/1115/056.html

Pe scurt cei de la ALFA au cumparat 1 milion barili petrol ieftin la 25 usd barilul, l-au trecut prin Crown Trade & Finance, pt $25.59 iar acestia din urma l-au vandut la ExxonMobil cu $27.78, deci 11% profit.
Aproape identic a procedat si Patriciu. Intr-un raport CIA apare ca Rompetrol ar fi luat 4 (patru ) milioane de barili.
jocurile au fost aceleasi doar jucatorii par a face parte din echipe diferite ( Rompetrol si Alfa Grup) insa toate „drumurile” duc catre acelasi „antrenor” Mark Rich.

Ca sa nu fie nici un dubiu despre legaturile primejdioase (pentru Romania) dintre Patriciu si Mark Rich iata declaratia lui Patriciu din 2001 (din scandalul Petrol contra hrana in Iraq) ;
Sursa Cotidianul Luni, 31 octombrie 2005
„Mai mult, el a spus ca datele din raport sint eronate, intrucit Rompetrol nu ar fi cumparat decit doua milioane de barili. Unul ar fi mers la Petromidia, care a fost initial proiectata pentru a prelucra acest tip de titei, dar s-a dovedit ca, in 2001, rafinaria nu il mai putea procesa.

Al doilea milion ar fi fost vindut legal firmei elvetiene Glencore, care l-ar fi revindut companiei americane Texaco, tocmai pentru ca Petromidia nu-l putea rafina. ”  http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1202970-rompetrol-contra-hrana-mers-filiera-extremismului-maghiar.htm

Glencore este firma lui Mark Rich.
comentariile le las pentru servicii

Anunțuri

Un răspuns to “Marea Neagra – un lac al lui Tariceanu & Patriciu (ar vrea ei !)”

  1. […] Eu propun ca presa … daca e presa, sa verifice daca nu cumva Melanie Anne Chen nu e mana lunga a lui Mark Rich !!!??? vezi si Marea Neagra – un lac al lui Tariceanu & Patriciu […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: