Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Asasini economici in guvernul Romaniei? NU!- doar niste carnatari.

Posted by peceresoare pe 15 aprilie 2009


„Vă duc la Bran şi stăm la pensiune şi dacă vă dă cineva factură, plătesc eu”, dixit ministrul IMM-urilor Constantin Nita intr-o declaratie luata de Jurnalul National.

Subordonatii acestui incapabil sa inteleaga realitatea din Romania au afirmat ca „nu e normal ca din 642.000 de firme din România circa 85% din Produsul Intern Brut să fie realizat din contribuţiile a doar 12.000 de firme”. Pai bai netotilor, cine a incurajat marile companii? cine a ras de pe fata Bucurestiului si altor orase toate chioscurile unde micii intreprinzatori, in familie, isi scoteau traiul de zi cu zi? „Nu e normal”? Pai voi sunteti anormalii! Intr-o economie cu picioarele in groapa – nu spun cu cate pentru ca a noastra inca nu s-a ridicat in 2 picioare – veniti si puneti biruri mai rau ca turcii pe care Tepes ii tragea in teapa.

Auzi la el, la acest ministru constantin nita (poza este a lui Christian Silva | Jurnalul Naţional iar comentariul cu specialistii imi apartine) „Constantin Niţă a adăugat că introducerea impozitului minim obligatoriu va aduce la buget peste 300 de milioane de lei.” Pai dragule, 300 mil. lei inseamna cam 70 milioane de euro sic! Ca sa intelegi scriu in cuvinte : saptezecimilione euro. Si ca sa ma inteleaga putinii cititori pe care ii am: Cam la atat se ridica programul rabla – dedicat catorva din cele „12000 de firme care dau 85% din venitul national” Cand o sa intelegem ca venitul national il cream noi, angajatii celor 642.000 de firme, va fi vai si amar de carnatari…. La greva ge ne ra la, greva ge ne ra la, greva fiscala. …. DESTEAPTA-TE ROMANE

. Rog specialistii sa-si dea cu parerea - e un om normal?
Rog specialistii sa-si dea cu parerea – e un om normal?
Reclame

2 răspunsuri to “Asasini economici in guvernul Romaniei? NU!- doar niste carnatari.”

  1. […] Asasini economici in guvernul Romaniei? NU!- doar niste carnatari. […]

  2. Stoian said

    Alex,stia sa se planga, stia sa se vaite, dar sa-si vada interesul.Petricu Cristian Alexe,mafiot?kg de aur si 10 case.Nu au de unde justifica averile facute peste noapte.
    http://mt.gov.ro/web14//documente/declaratia_avere/2015/Petricu-Alexe-Cristian_2015-05-13.pdf

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: