Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Codul lui Basescu

Posted by peceresoare pe 22 aprilie 2009


reprezentantii a 21 de o-en-ge-uri, coalizate in coalitia anti-coduri, au fost primite astazi la presedintie. De data asta nu pot decat sa-i dau dreptate presedintelui. Pai te duci tu acolo, cu tricouri pe care scria alb pe negru ca codul (caco voita) de la cap se-mpute si mai si vrei ca omu asta sa-ti asculte balivernele si ineptiile. Panaramele astea de o-en-gisti care toaca uneori si banu’ public si un altfel de ban, se tot dau in stamba cu blocarea codurilor, pe motiv ca ei nu le-au comentat .

Iata o mostra din discutiile purtate:

Avem  lista de amendamente pe care nu vrem sa le dam. Nu vrem sa le dam, asta incerc sa comunic, pentru ca sunt doua puncte de vedere: unu, faptul ca ceea ce se intampla acum in Parlament, din punctul nostru de vedere, este in afara legii. Au fost incalcate cel putin doua legi. Nu pot sa intervin cu amendamente pe un proiect care se dezbate in afara legii”, a spus Mircea Toma, presedinte al Agentiei de Monitorizare a Presei. „Am o rugăminte. Daca aveti pretentia sa fiti respectati, nu cred ca puteti veni la presedinte sa spuneti: Avem amendamente, dar nu vrem sa le dam! Dar pentru ce ati venit acum, pentru poza?”, a raspuns in stilul personal dom’ Basescu.

Deci acesti oameni in negru s-au dus la presedinte ca sa-i spuna ca nu dau amendamentele pentru ca nu vrea muschii lor. Ai cui? Ai unora ca Victor Alistar – care incearca sa obtina de ani buni un loc prin vreun guvern si nu-i iese de loc si care are o polita de platit lui Traian Basescu (vezi excelentul articol de pe hotnews –

) , ai lui Mircea Toma – un NU continuu la orice si oricine…. Nu cred ca e cazul sa mai continui pentru ca totusi e prea mult. Pai la coduri au lucrat profesori universitari, avocati, judecatori, procurori si nu cred ca in majoritatea lor pot fi acuzati de parti-pri pe sub masa. Ce experienta are un absolvent de drept care nu a deschis nici o usa de tribunal? Daca Basescu cedeaza ne vom trezi maine ca tratatele de medicina sau cele de arta frumosului vor fi cenzurate si amendate tot de acesti oengii. Rimeaza, nu?

ps- Sunt curios daca in noul cod penal „cercetarea averilor dobandite ilicit – legea 18” si-a mai gasit locul? si daca nu o vom gasi sa va aduceti aminte de acesti oengisti !! daca erau adevarati luptatori nu reactionau asa. De fapt ei sunt pusi sa procedeze in acest fel pentru ca astfel sa fie pusa basmaua pe tambal, si multe nenorociri sa treaca neobservate. Ati auzit ceva despre homosexuali – dupa cate stiu au fost scosi din codul penal – si cum in Romania codul moral nu ezista atunci sa te ti. Si o ultima intrebare_
Pe cine reprezinta aceste organizatii ONG si oengistii lor ONG-isti ca pe mine NU. Dar pe DVS.?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: