Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Boala porcului (ne)bun

Posted by peceresoare pe 15 mai 2009


Dupa boala vacii nebune a urmat gripa aviara. Acum suntem amenintati cu o pandemie in urma gripei porcine. Va urma probabil gripa pestelui de balta, boala pestelui oceanic dupa care vom fi cu totii niste legume nebune, nebune, nebune.

Ultimele informatii arata ca boala porcului ne-bun este pretextul unui atac mascat impotriva companiei americane Smithfield. Exista o tendinta a mass mediei de a arunca anatema catre aceasta firma care are un complex de porcine chiar in Perote – langa satul mexican La Gloria din provincia  Vera Cruz – unde a izbucnit epidemia. In acest complex sunt crescuti 950.000 porci pe an !!! Cum Smithfield a preluat si COMTIM-ul timisoarean era de asteptat sa apara si la noi macar un caz. Insa probabail ca baiatu’ cu sticluta cu virusi activi H1N1 nu a trecut oceanul si sa concentrat doar pe Mexic …? Oare Smithfield, neingenunchiat de criza mondiala, se doreste a fi pus pe butuci cu o alta criza? Harta gripei porcului ne-bun arata clar ca zonele atacate de virus sunt si zone cu consum de carne de porc.  Sa banuim ca cei peste 66 morti inregistrati pana acum sunt victime colaterale in razboiul … porcilor?

harta la zi

Reclame

2 răspunsuri to “Boala porcului (ne)bun”

  1. Marinarul said

    Mereu am sustinut ca aceste epidemii sunt dirijate de anumite corporatii cu un anumit interes, pacat totusi ca apar si „victime colaterale”

    • Da, chiar asa. Sti cu gripa aviara de unde am cumparat noi (si toate statele „cilivizate” ) vaccinul ? De la firma … lu’ Donald Rumsfeld… care pe vremea aia era secretarul apararii „The saga of Tamiflu is just the tip of a big iceberg. As we noted in an earlier article, the real point of interest is the company in California who developed Tamiflu, Gilead Sciences, listed on the NASDAQ as (GILD). As we also noted, US Secretary of Defense, Donald H. Rumsfeld, was Chairman of the Board of Gilead Sciences from 1997 until early 2001 when he became Defense Secretary. Rumsfeld had been on the board of Gilead since 1988, some thirteen years…” dati pe google si gasiti intreg materialul. La vremea respectiva o revista medicala spaniola a fost singura care a sesizat „porcaria”… dar nimeni nu a luat in seama specialistii repsectivi. Asta ca sa mai manance si gura lor cate ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: