Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Boc si Pogea – Case … la tot cartieru’

Posted by peceresoare pe 21 mai 2009


Cei doi minestreli ne-au anuntat deunazi ca daca n’avem casa si masa, indiferent de varsta , ne vor sponzoriza ei cu un miliard de euroi- pentru ca sa ne luam ! Ei de fapt vor garanta bancilor 80% din valoarea creditului :

„Proiectul garanteaza imprumutul pentru cei care vor sa isi cumpere o casa. Statul va garanta 80% din valoarea creditului care urmeaza sa fie garantat de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, caruia ii vom extinde obiectul de activitate, putand garanta inclusiv creditele ipotecare ale bancilor”, a spus Pogea. (adica FNGC pt. IMM va avea si rol de Fannie Mae sau Freddie Mac de USA care acum sunt pe butucii lui Obama)

El a mentionat ca proiectul ar putea debloca piata imobiliara. !!! Pai aste e tot spilu’ : smecherii din imobiliare sa vanda din nou la 2000 euro metrul construit ! celor care vor dori sa-si indeplineasca visul de a sta intr-un bloc unde intretinerea costa peste 400 euro pe luna !!! pt. cine nu crede … ii rog sa cerceteze si sa confirme aici, printr-un comentariu. Pai d’asta ati luat imprumutul? Sa bagati tara in cofa? Pentru ca imobiliarii isi vor lua banii de la banci care ii vor lua de la guvern. Si pagubiti vor fi oamenii care vor pune botu’ la preturi aberante de spatiu construit si noi, toti ceilalti, care vom plati imprumuturile.

De aceea am zis in titlu ca astia dau „case” la tot cartieru’ !!! si nu numai.

ps – Daca acesti guvernanti –  „specialisti” in inginerie … juridica au un dram de bun simt si de interes real pentru cetatean – ar trebui sa impuna: garantarea creditelor ipotecare numai pentru sub 1000 euro / metrul construit si finisat !!! in asa fel vor tempera si adaosurile si pofta unora de asi pune in baie robineti din aur… Ma mir ca dom’ Basescu tace.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: