Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

A murit Michael Jackson – la 50 de ani in urma unui stop cardiac

Posted by peceresoare pe 26 Iunie 2009


Ieri in jurul orei 12:21 p.m. echipa de paramedici sosita la resedinta lui Michael din Holmby Hills, in vestul Los Angeles – ului, l-a gasit fara suflare in urma unui stop cardiac. Incercarile de resuscitare au continuat la spitalul UCLA Medical Center fara succes insa si pana a urma, au constatat decesul la orele 2:26 p.m.

Michael Jackson nu a mai apucat sa-si sarbotereasca a 51 a aniversare (pe 29 august) fiind nascut in 1958. Nascut in Gary, Indiana. Tatal: Joe (otelar) si mama Katherine (casnica )
Michael thriller
Piese si albume remarcabile: „Rock With You” si „Don’t Stop ‘Til You Get Enough” de pe „Off the Wall”; 1982, albumul „Thriller” cu 7 hit-uri deja celebre si abordarea unor stiluri precum: funk, disco, soul, soft rock, R&B si pop. Thriller este cel mai bine vandut album din toata istoria de azi si de ieri a pietei muzicale (peste 100 mil. de albume) .. „The Girl Is Mine” + „Wanna Be Startin’ Somethin”+ Billie Jean” + „Baby Be Mine” + „The Lady in My Life” + „Human Nature”+ Beat It” – vi le mai amintiti?; 1987 – „Bad,”…

Odata cu el dispare unul dintre ultimii mohicani ai muzicii adevarate. Venind dupa Elvis si Beatles, alaturi de Madonna sau de Phil Collins, a stabilit probabil pt. totdeauna intaietatea culturii muzicale de lb. engleza. Si a dus show-ul in zone nebanuite si neintelese poate de alti artisti si poate chiar de publicul sau. Viata lui este un exemplu pentru „marirea si decaderea” in acceptiunea normala si logica a omului anilor 2000.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: