Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Dinamo la distanta de un an de Constantina Dita Tomescu

Posted by peceresoare pe 30 August 2009


Dinamo – prin calificarea muncita, gandita si premeditata in dauna lui Slovan Liberec a luminat criza asta in care ne afundam pe zi ce trece si

a demonstrat pentru prima oara ca si pentru noi : in fotbal totul e posibil.

Echipa si antrenorul lui Dinamo au avut adversari pe toata linia – pe cei de la Liberec care i-au umilit in tur; pe proprii suporteri care le-au marcat in tur golul 3, de masa verde si nu in ultimul rand actionarii lui Dinamo care nu mai stiu de ce mai sunt pe acolo! Presiunea in mod normal a fost imensa si chiar daca am citit pe diverse gazete internet care colecteaza puhoaie de invective in forumurile necenzurate si neadministrate ca nu e nici o scofala ce a facut Dinamo… comentez eu doar au rezolvat problema oului lui columb.

Si acum sunt de neoprit. (vezi meciul de azi din groapa stelei)

In mod sigur vor lua campionatul 2009-2010 si la fel de sigur vor trece de grupele europei league. Poate vor lua si cupa!? acum, pentru ei, totul este posibil. Asta tribunele adverse, ametite de alcool si orbite de fumul petardelor nu au cum sa vada si sa inteleaga ce s-a intamplat cu Dinamo. Si nici proprii suporteri pe care cu nimic nu-i poti deosebi de ceilalti.

Starea lui Dinamo o poate intelege doar cea mai mare sportiva din toate timpurile a Romaniei – constantina dita tomescuCONSTANTINA DITA TOMESCU, care acum un an castiga la Olimpiada, la 38 de ani, cea mai grea proba sportiva de pe mapamond – MARATONUL. Exista in derularea celor 42.195 kilometri de astfalt un moment cand organismul pare ca cedeaza, cand fiecare celula a corpului incepe sa se opuna supliciului. Ca sa reusesti sa termini cursa trebuie sa inveti, alaturi de corpul tau, cum se invinge acel moment. Cum se reuseste sa invingi in proba de maraton trebuie sa ne raspunda CONSTANTINA DITA TOMESCU … care in mod sigur ii intelege si pe baietii de la Dinamo.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: