Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Victor Gaetan – o aparitie clasica in alegerile prezidentiale!

Posted by peceresoare pe 17 Noiembrie 2009


AKA Victor Alexandru Andronescu nascut prin Ploiesti in anii 1949 ?! – acest fost „roman” necopt ? si actualmente cetatean american apare in ultimii ani cam in toate alegerile prezidentiale din Romanica.
Absolvent al universitatii Sorbona din Paris!! in anii cand Paul Goma era batut zilnic de Plesita & Comp
In 1985 a infiinta in Washington D.C. – ALEX GALLERY (2106 R Street, Washington, DC) o galerie de arta cu casierie in USD si opere de arta.
In 1989 – la 40 de ani s-a casatorit cu Eleanor Bride Kennelly (in 1989 cf. N.Y. Times avea 29 de ani) – fiica democratei Barbara B. Kennelly
In anii 90′ a fost lobist pentru Ilici Iliescu si ai lui prin marea america
in 1996 a candidat din partea PUNR pentru un post de senator in Romanica si l-a cunoscut pe ambasadorul nostru din usa, nimeni altul decat Mircea Geoana (de unde si acuzatia lui Basescu : ” Geoana sa nu-si mai foloseasca prietenii de familie pentru a ma ataca in mod murdar” )
in 2004 a fost coordonatorul campaniei Liei Roberts ( va mai aduceti aminte?) care l-a dat afara dupa o luna de zile !!!
acum, in 2009, apare cu „pradarea Romaniei” coautor cu eliberatorul lu’ Haissam adica cu fostul procuror Ciprian Nastasiu. Nu stiu care e treaba cu „dom’ profesor” dar un lucru e cert: daca Nastasiu era moral, incoruptibil si inamovibil atunci il lovea pe Basescu inca de pe atunci, si cu un astfel de motiv era posibil sa avem alegeri prezidentiale inca din 2006. Asa, miroase de la o posta a partizanat politic si a vorbe in Vantu. Am 2 intrebari: cine a suportat financiar editarea si tiparirea cartii in USA si cum a introdus Victor Gaetan cele 1000 de exemplare ( A DECLARAT ASTA PE REALITATEA TV) in Romania. Adica intreb: au fost introduse legal? cu declaratie vamala? sau asa – cum a spus – cu complicitatea unui vames care l-a indemnat „hai, treceti cu ele”. Totusi sunt 1000 de exemplare si banuiesc ca se vand – deci este o activitate comerciala care a avut la baza – ca intrare in gestiune – un import de produse „made in USA”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: