Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Geoana a fost la mine ca sa se relaxeze ! spune S.O. Vintu

Posted by peceresoare pe 3 Decembrie 2009


Un moment de sinceritate – sunt prieten cu Mircea Geoana de 4 ani de zile, iar cu Basescu am avut o relatie de colaborare.
Mircea Geoana a fost aici, aseara, sa se relaxeze !!! era „incordat”.

declaratia lui bla bla „malefic” a fost doar un joc pentru alegatori, sa nu fie influentati. (SOV)

voi spune totul pe 7 dec., dupa alegeri

dixit S.O. VINTU (Vantu) intre ora 22:57 – 23:05 pe Realitatea TV

PS – sa fie toata tarasenia din cauza arestarii lui Nicolae Popa? A fost semnalat în Indonezia inca din 2002 si a fost arestat in 2009, cu 4 zile inaintea alegerilor finale !! szuper… Popa mai apare inca pe saitul Politiei Romane la most wanted!!!, politie care inca din 2002 avea informatii si fapte certe ca Nicolae Popa era in Jakarta – vezi articolul din Curentul :
Popa si-a prelungit valabilitatea pasaportului pana la 16.07.2004 la ambasada noastra din Indonezia, important e cum a mai prelungit valabilitatea dupa 16 iulie 2004? cum si cu ajutorul cui? Gheorghe Savuica, ambasadorul Romaniei in Indonezia, trimis in misiune in iunie 2002, invocat de Curentul ca autor al prelungirii valabilitatii pasaportului, a fost retras din post la 03 august 2006 !!! (decret semnat de Traian Basescu in 20 apr 2006). Mircea Geoana a fost ministru de externe intre 2000 – 2004. Il numeste in 2002 pe Savuica ambasador in Indonezia, unde se afla si Nicolae Popa, aka ” locotenentul lui Vantu” (sic!)
Prea multe coincidente pe relatia Vantu – Geoana – Savuica – Popa ? stie cineva niscaiva „legaturi primejdioase” intre Geoana – Savuica? sau Vantu – Savuica ? pt. ca atunci se demonstreaza ce era de demonstrat. Are cineva o lista cu profitorii de la FNI ? astept

update: 26 feb 2010 : Dan Diaconescu Direct a fost in Indonezia (recent) si se pare ca i-a luat un interviu lui Popa. Sa fie acum DDD mana lunga a lui Basescu pe relatia Indonezia?

3 răspunsuri to “Geoana a fost la mine ca sa se relaxeze ! spune S.O. Vintu”

  1. The Soviet Story sau ce inseamna Comunismul…

    Multi dintre noi facem referiri la comunism si comunisti fara sa stim ce reprezinta ele cu adevarat…….

  2. geoana nu esti patriot, esti slab, un las esti prea sigur ca cistigi voturi de pe spatele lui crin antonescu si acela este un mapet eram sigur ca o sa ajunga in turul 2 da mai bine ca nu a ajuns pentru ca era si mai rau cu mascaradele astea iar tu geoana te frigeai ieri cind jurai ieri pe biblie ridicai mina in timp ce rosteai numele celor precizati cred ca singurul care merita acest final este actualul presedinte care este singur si indiferent de ce spune presa cred ca tot el va cistiga

    • sal. Marius – din punctul meu de vedere Basescu nu este singur! marea majoritate a romanilor – si o sa vedem asta de mos Nicolae – il va spulbera pe Geoana si implicit gasca din spatele lui. Am citit ieri cum ciutacii-tonomatici ai antenelor 2 si 3 (ma refer la Victor Ciutacu si Mircea Badea) se spalau pe maini intr-un gest irodian si il injurau de mama focului pe Geoana care in prostia lui s-a dus la chemarea lui Vantu. printre randurile scrise cu patima si disperare de cei doi am gasit spaima caracteristica celor care sunt siguri ca pierd si pe ultima suta de metri incearca sa dreaga busuiocul, adica sa lase o portita de scapare spre cel pe care l-au injurat si balacarit timp de 4 ani. Imi pare rau de Mircea Badea, dar toata „munca” lui se va duce pe aripile … vantului. In mod normal emisiunile Sinteza Zilei, La ordinea zilei, In gura presei, Vorbe grele, dupa 7 dec 2009 nu-si vor mai avea obiectul muncii si tarabele lor care produc „profit pentru mogul” varba lui Mircea Badea probabil ca se vor inchide. Umbla vorba prin targ ca antenele pe care sta cocotat felix au mari datorii la statul roman. E vremea sa plateasca !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: