Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Uite cine (si ce) vorbeste ! … despre Geoana

Posted by peceresoare pe 5 Decembrie 2009


Şi dacă i l-a predat cu premeditare cinică pe Geoană, ambalat festiv, lui Băsescu (aşa cum cred că s-a întâmplat), atunci a făcut-o nu fiindcă-i vreun trădător de neam şi ţară, ci pentru că aşa (i-)au dictat interesele. SOV e cinic şi punct. N-are nici o vină că soarta unor oameni ca Geoană sau Băsescu – şi, în definitiv, a noastră, a tuturor – a ajuns să depindă de el.
Dacă o să piardă alegerile, nu are absolut nici o scuză … Nu dau doi bani pe Geoană. (V. CIUTACU – 4 dec. 2009)

Prostanacul. Acum si in varianta relaxata. – …
Dupa care vine Vantu la televizor si spune ca erai incordat si el te-a ajutat sa te relaxezi. Oaaaaauuuu!!!! Petrecere in pijamale la mogul ?!?!?!?!?! Aaaaaa!!!! Da, si ca voi sunteti de fapt prieteni de mult timp , de unde si efectul relaxant al relatiei, dar ca n-ati spus pentru ca dadea rau in campanie. Asta dupa ce tu te-ai dezis public de personaj spunand ca nu-ti place de el pentru ca e „turbulent” si „malefic”. Adica la glontul pe care ti l-ai tras tu vine si prietenu’ cu mitraliera si ti-o goleste in tartacuta. Noroc ca nici un proiectil nu ti-a atins creierul. Pentru ca nu l-a gasit. ( Mircea Badea – 4 dec 2009)

Dacă cineva mai avea un dubiu, nu mai e cazul: Mircea Geoană e un prost. “Prostănac” e un alint nemeritat, Iliescu a fost drăguţ cu el. O fi vrut să-l relaxeze. ( Doru Buscu – 4 dec 2009)

Cei trei scapa din vedere si varianta ca Geoana sa-si fi dat seama ca palaria e prea mare si presiunile viitoare imense si a cautat un mod „elegant” de a se retrage din cursa. Supararea celor trei tonomatici e ca au muncit 5 ani degeaba. Uneori, pe langa bani, satisfactia „muncii implinite” conteaza enorm si din pacate, dupa atata aer mancat in studiouri, dupa atatea mojicii si imbecilitati, dupa atatea poale pupate e greu sa accepti ca instrumentul tau s-a stricat (ma refer la Geoana). Si tot cei trei mai stiu ca in cazul in care Basescu ramane la Cotroceni le va fi foarte greu sa mai ramana pe sticla pentru ca motivul prezentei lor s’a dus… sincer imi pare rau de Mircea Badea… in rest, numai bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: