Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Cristian Diaconescu lasa PSD-ul si pe micul Ponta pentru a fi intendent …pardon independent. Ii sufla-n ceafa Marian Sarbu

Posted by peceresoare pe 24 februarie 2010


Dupa ce a fost surprins intre Cristina Sincai si Oana Sultanoiu

– 2 fete platite de Sorin Ovidiu Vantu ca si ziariste – vezi

Şantaj şi sex la Congresul PSD
Curentul – miercuri, 24 februarie 2010

(Oana Sultănoiu a dezmintit aceste zvonuri, precizand ca ” „singurele „relatii” pe care le-am avut cu Cristian Diaconescu au fost, sunt si vor fi strict profesionale“. Au fost si sunt mai inteleg dar „vor fi strict profesionale” de unde stie acum. Uneori cand dezminti mai mult decat trebuie lasi loc de interpretari si confirmari ….)

Cristian Diaconescu trece in tabara (partidul) Independentilor : asa zice Gabriel Oprea (declaratie facuta pt. Newsin) ministrul apararii si coordonatorul intendentilor, probabil ca va captusi gaurile din guvernul Boc IV si aici ma refer la gaura de la ministerul de externe, minister unde Baconschi e ca si inexistent
Diaconescu este cel de-al patrulea parlamentar PSD care paraseste PSD după Congresul extraordinar.

Micului Ponta i se ofera prilejul de a scapa dintr-un foc si de Geoana si de Vanghelie – asta daca santajul este dovedit! Pretinul Mazare l-a catalogat pe Diaconescu ca fiind „o jigodie mai mica – ” a trecut in barca slugilor lui Basescu” la cateva zile dupa ce intentionase sa fie seful PSD.

ultima ora – Marian Sarbu („original” din Budesti Calarasi- cine stie cunoaste) fost sindicalist, fost ministru al muncii in guvernele Nastase si Boc I – II, loser al alegerilor de weekend din PSD – intentioneaza si el sa paraseasca PSD-ul in schimbul scaunului de coleg al lui Gabriel Oprea in guvernul Boc IV – scaun tras de sub fundul lui Seitan!

Lasă un comentariu