Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Gluma cu Warren Buffet si interviul sau de pe CNBC

Posted by peceresoare pe 27 ianuarie 2011


Glumele virale pe email nu se mai opresc. Am fost bombardat acum cu „Interviu CNBC cu Warren Buffett”. Am citit despre asta pe vreo 100 de bloguri cretinoide si forumuri retardate redactate in limba romana. „Originalul” in engleza se gaseste pe vreo 45000 bloguri !!! Asta arata cat de superficiali sau imbecili pot fii unii. Lumea parca a luat-o razna in a-l caina pe bufetierul multimiliardar despre care gurile rele (americane si conspirationiste in teorie) spun ca s-ar afla in spatele lui 9/11. Iata mai jos cateva minciuni sfruntate care pigmenteaza emailurile tratate cu forward inainte de a fi citite:
0) „Warren Buffett, al doilea dintre cei mai bogati din lume, care a donat 31 milioane $ pt caritate” asa se intampla cand traduc ciobanii! de fapt el a donat 31 MILIARDE $

1) „Bill Gates, …, l-a cunoscut (pe Buffet) recent, acum 5 ani.” inchis citatul – mare minciuna! Cei doi se cunosc din 1991 ! sunt 20 (douazeci) de ani.  Ei s-au intalnit pt prima oara in 1991 „The two men were first introduced in 1991, when Mr. Gates, who then kept his nose close to Microsoft’s grindstone, was persuaded by his mother to attend a meeting where Mr. Buffett and Katharine Graham, then the publisher of The Washington Post, were present.” conform acelasi articol din New York Times
mai mult, in dec. 2004 Bill Gates era numit in consiliul de administratie al Berkshire Hathaway (firma prietenului Buffet)
in 1997 Warren Buffet a cumparat actiuni Microsoft iar pe 1 ian 1994 , la nunta lui Bill (Big) Gates in MANELE BAY , printre invitati s-a numarat si Warren Buffet, prietenul apropiat al lui Gates. !!! (http://www.seattlepi.com/archives/1993/9312300076.asp)
2) „Warren Buffet nu are telefon mobil” Numai un tantalau poate gandi asta. Are! admirati-l pe Buffet in interviul CNBC si in imaginile de mai jos. interviu CNBC probabil ca Buffet si-a luat si tableta cititoare Amazon Kindle.
3) „Si astazi mai locuieste in mica lui casa in Omaha ,cu 3 camere” „Mica lui casa” de 580 m.p. (6234 square feet) are 5 dormitoare, 2,5 bai (asa e in info asa va zic). Pe aceeasi strada cu „mica lui casa” , cam la 2 km, se afla blocul de birouri al Berkshire vezi imaginile de mai jos:

In 1971 si-a cumparat (la solicitarea sotiei) si o casa de vacanta cost = 150.000 $ in Laguna Beach. In aceeasi locatie a mai cumparat in 1996 inca 2 case de vacanta.
25 fotografii cu casa din Omaha si blocul de birouri.

in final crezul lui Buffet

‘Berkshire is the company I wanted to create. It’s not the company Alfred P. Sloan wanted to create. It fits me,” he says. ”I run it with our investors and managers in mind, but it is designed to fit me.”
Berkshire este compania pe care am vrut s’o creez. Nu este compania pe care Alfred P. Sloan ar fi vrut s’o creeze. Se potriveste (compania) mie. O conduc cu gandul la investitori si manageri, dar ea (compania) a fost creata sa mi se potriveasca.


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: