Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Hosni Mubarak – Cantec de lebada…

Posted by peceresoare pe 10 Februarie 2011


Se pare ca in cateva ore Hosni Mubarak isi va anunta (live si in direct) demisia. In piata Tahrir – Piata Libertatii, acum piata Revolutiei (pentru mine Piata Universitatii din Cairo) nu ai loc sa mai arunci un ac. Frenezia probabilei ultime nopti umple atmosfera incarcata de mortii si ranitii pe care Mubarak ii va duce in spate si in sarcofag.

pentru cei care vor sa urmareasca live: link AL JAZEERA LIVE IN ENGLISH
Un ofical al armatei Egiptene le-a spus demonstrantilor anti-Mubarak ca revendicarile lor fi acceptate. Egiptul traieste azi acel 21 dec. al nostru. Sper ca urmarea pentru ei va fi mai buna decat a fost pentru noi. Nordul africii va fi democrat sau… nu va mai fi deloc! o poveste cu multe zerouri care asteapta sa fie scrisa. Se mai gandeste cineva la oameni?

In scurt timp, consiliul de aparare (consiliu militar) – fara mubarak- va face o declaratie cu privire la criza din Egipt.
Televiziunea de stat emite aceeasi imagini in direct ca si AL JAZEERA. Un semn ca Mubarak nu mai are nici o carte in mana.
Fratia musulmana se teme de o lovitura de stat organizata si condusa de militari.
Declaratia unui profesor universitar din piata TAHRIR – PIATA LIBERTATII PRIN REVOLUTIEI PASNICA „Dumnezeu sa binecuvanteze Egiptul” „Armata este garantia schimbarii si nu Omar Suleiman (cel care se pare ca ii va urma lui Mubarak! ) cum armata este scolita la amercani pot parafraza ca „USA este garantia schimbarii” DUMNEZEU (ALLAH) sa ajute EGIPTUL! pentru ca ei sunt mai aproape de noi decat orice taiat imprejur. Zilele astea DUMNEZEU trebuie sa fie EGIPTEAN !!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: