Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

„Il iubesc pe Hitler” – John Galliano filmat printr-un pahar cu vin

Posted by peceresoare pe 6 martie 2011


Daca urmaresti imaginile filmate printr-un pahar cu vin,

iti dai seama ca Galliano a fost luat peste picior si provocat,

tipele alea (probabil prostituate carora nu le-a iesit seara) au facut misto de el pentru cum era imbracat (zic eu ca aduce a Tudor Vladimirescu … sau a Salvador Dali ), culminand cu : ” esti blond? … nu! dar il iubesc pe Hitler ” …

din pacate filmarea este rupta din context ca sa te poti pronunta in cunostinta de cauza. Si mai este ceva! Nimeni nu comenteaza fapta, mult mai grava, a lui Galliano care fuma intr-un local public, gazand la propriu oamenii din jur. Asta pt. mine, un fumator de 3 pachete pe zi, lasat de sportul asta sangeros, este mult mai grav decat restul afirmatiilor! De ce? pt. ca este o agresiune actuala si concreta mult mai periculoasa decat restul povestirii … Pitzipoancele alea cu creierul in chiloti care l-au inregistrat pe Galliano ar trebui anchetate pentru tainuirea unei infractiuni ! iar proprietarilor cafenenelei spelunca din cartierul evreiesc ar trebui sa le fie ridicata licenta de functionare. NOTA BENE: de la 1 ian. 2008 , in Franta, s-a interzis fumatul in locurile publice, inclusiv baruri, cafenele, spelunci, bodegi, etc.

urmariti prezentarea magica (spectacolul, shoul, arta,) si incantati-va cu muzica toamna – iarna 2011-2012 si la fel de bine cu celelalte prezentari :

http://www.johngalliano.com/

cu tot scandalul asta afumat, John Galliano este tot mai ” ready to wear”


Lasă un comentariu