Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Adrian Severin cu mana intinsa (dupa euro) la Parlamentul European

Posted by peceresoare pe 20 martie 2011


Ziaristii adevarati de la Sunday Times publica astazi rezultatul unei investigatii de peste 6 luni. Printre cei trei euro (moneda) parlamentari se numara si Adrian Tomberon Severin.
Nu degeaba i se spune TOMBERON. Pentru ca e apropiat de gunoi. De gunoiul care face numai rau Romaniei. Se putea sa lipsim noi din scandalul asta? Catelandrii acum caini in toata firea ai lui Ion Iliescu inca mai aduc necazuri „dragilor concetateni”. Imbecilul asta de Severin a muscat momeala ziaristilor sub acoperire de la Insight si s-a angajat la o firma inexistenta de lobby pe un salariu anual de 100.000 euro.
De ce il numesc imbecil, idiot, cretin? Pentru ca pana si un om cu inteligenta sub medie ar fi verificat macar ca firma respectiva (Tyler Jones) exista! Asa si-a terminat ca un dobitoc cariera la Parlamentul European. Cand ma gandesc ca a fost ministru de externe si vicepremier imi vine sa … nu ma mai gandesc.

iata ce le spune Tomberon Severin „partenerilor lobisti” :
“Just to let you know that the amendment desired by you has been tabled in due time”. He then sent an invoice for €12,000 ” Pentru informarea dvs. amendamentul dorit (pentru o lege de reglementare in sistemul bancar) a fost depus la termenul prevazut.” (amendamentul a fost depus de Sebastian Bodu) . Costul acestei actiuni = 12.000 euro pt. munca de zilier (trei zile) – vezi finalul filmuletului.

Ordinarul asta face de rusine si tara in care traieste si etnia din care face parte (este evreu 100%). Urmariti-l in scurt metrajul in care este actor principal si …

PS – Ponta tace malc. Ca un melc in miscari si reactii. PSD incearca sa ascunda sub pres mizeriile lui Adrian Severin si nu are nici o reactie. De fapt nici un partid nu a avut vreo reactie in comparatie cu Este de KKO cum actioneaza odraslele politice ale lui Ion Iliescu. (sa nu-l uitam pe cel cu multe case si matusi: Adrian 4 case Nastase „frate” de apucaturi cu Adrian tomberon severin) Astia sunt cei care vor sa ne conduca dupa urmatoarele alegeri! Pe drumul gunoiului, cu Felix si Tomberon !!! Ma apuca rasu-plansu.
Update – la conferinta de presa / 21 martie 2011 Gunoi Tomberon Severin a argumentat ca ziaristii britanici „au intrat intr-o institutie publica sub nume fals, cu legitimatii false…” deci problema mizerului era ca baietii aia l-au mituit … sub acoperire ! Chiar daca Gunoi Tomberon Severin era – cum se autodefineste- „incomod”, „un roman incomod” trebuia sa-si pazeasca fundul si nu sa puna botu’ la „euroii franglejilor” .Pana la urma occidentul are anticorpi pentru astfel de gunoaie. Este posibil ca Gunoi Tomberon Severin sa fie exclus din grupul PSE. Trebuie sa retineti ca au fost „momiti” peste 60 de euro parlamentari (aproape 10% din total) si doar trei dintre ei au inghitit galusca otravita.

DECLARATIA DE ASTAZI (21 MARTIE) A DOMNULUI Martin Schulz, PRESEDINTE AL European Parliament’s Socialists and Democrats group:
„Schulz a descris acuzaţiile drept „extrem de grave” şi a spus că vrea întâlniri cu Adrian Severin (România) şi Thaler Zoran (Slovenia) cu scopul de a auzi versiunile lor. Dacă acuzaţiile sunt confirmate, a spus el, vom lua măsurile adecvate şi necesare. El a mai adăugat: „Sunt îngrozit de sumele de bani menţionate în articolul din ziar. Eu cred că pentru a lucra în calitate de consultant, folosind imaginea publica de membru al Parlamentului European, nu este compatibil cu valorile grupului Socialiştilor şi Democraţilor.” sursa: http://www.socialistsanddemocrats.eu/gpes/public/detail.htm?id=135524&section=NER&category=NEWS&startpos=0&topicid=-1&request_locale=EN

daca domnul Schulz avea curiozitatea sa se uite pe declaratia (singura din 2009) a lui Severin observa in cate locuri este remunerat….
B) CĂ DEŢIN FUNCŢII SAU DESFĂŞOR ACTIVITĂŢI REMUNERATE, DUPĂ CUM URMEAZĂ:
1. Profesor de drept al comertului international la Universitatea Titu Maiorescu – Bucuresti;
2. Consultant extern al Societatii civile profesionale de avocati „Zamfirescu-Racoti-Predoiu”;
3. Director-coordonator al Fundatiei „Institutul Social-Democrat Ovidiu Sincai”;
4. Membru in Consiliul consultativ international (International Advisory Board) al Unicredit
International S.A.;
5. Membru in Consiliul consultativ international (International Advisory Board) al Chayton
Capital Duna Property Fund;
6. Membru in Consiliul consultativ international (International Advisory Board) al Finite Assets
LTD;
7. Membru in Consiliul Editorial al SC Adevarul Holding SA;
8. Arbitru la Curtile de Arbitraj mentionate la punctul A).
declaratie interese ADRIAN SEVERIN 20-07-2009
euro moneda parlamentarii – colegi de-ai lui severin cu mana intinsa – Ernst Strasser si Zoran Thaler au demisionat.
In acelasi timp DNA se autosesizeaza in cazul Tomberon Severin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: