Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Zilele acestea vom avea un cutremur mic, … dar sigur! dixit Toader Victorin pe (i) Realitatea TV.

Posted by peceresoare pe 23 martie 2011


Incredibil –  in goana dupa senzational si rating redactorii stiri Realitatea TV si prezentorul Cosmin Stan, cel care a dat recent o fuga pan’la Tokyo si s-a intors (?) cu Tarom-ul sponsorizat de guvern, arunca prin gura lui Victorin Toader o bomba pe care profesorul Gheorghe Marmureanu o denumeste :  ” … terorism seismic. Verificaţi până pe 24 dacă va fi vreun seism.”

Ce a declarat Toader Victorin de la Institutul Român de Seismologie Aplicată (de fapt o entitate privata, cu nume pompos ales care induce in eroare : din 100 subiecti care nu stiu nimic despre IRSA, 99 considera ca acest institut este unul oficial, de stat)  in direct, ? „Există o perturbaţie în seimicitatea vrânceană începând cu luna noiembrie, un ritm intens faţa de perioada anterioară …  din 17 martie nu a mai fost nici un cutremur in Vrancea …  Ne duce cu gândul la un nivel seismic mai important, un maxim de 5,3 pe scara Richter. Zilele astea sunt critice. Azi (22 martie)  şi mâine (23 martie) sunt zile favorabile pentru altfel de cutremur …” Miroase mult a clarvazatoarea Clara sau a Mama Caterpillar, pe drum de seara cu cartile de tarot la brau. Celebrul comic Vasile Tomazian spunea intr-un scheci (referitor la ghicit). … ” trecutul l-ai vazut, prezentul il vezi, viitorul ai sa-l vezi da’ banii nu’i mai vezi” Probabil ca gluma se va aplica in scurt timp si in cazul cutremurelor estimate si prorocite de oracolul de la IRSA.

Acelasi domn care pe realitatea aparea ca sef de laborator este de fapt seful IRSA si reprezentant la firmei FOTON 2000 SELF SRL care vinde avertizoare de cutremur (cu 25 secunde inainte de producere primesti un mesaj email/sms sau pager…) vezi imaginea cu saitul Institutul National pentru Fizica Pamantului (www.infp.ro)


Indicatori din CONTUL DE PROFIT SI PIERDERE FOTON 2000 SELF SRL (cf. Min. Finantelor)

2009 pierdere 57920 lei;

2008 pierdere 33551 lei,

2007 pierdere 24910 lei

fara nici un comentariu cu privire la prezenta domnului respectiv in Romania Libera, Libertatea, Adevarul, Realitatea, etc,

Pana una alta in Romania dupa 17 martie au mai fost 2 (doua) cutremure (contrar afirmatiei domnului clarvazator seismic) :

2011-03-21   04:54:36.6 45.23  N   23.12  E   1 2.4  ROMANIA
2011-03-19   18:48:53.7 46.76  N   26.69  E   5 1.8  ROMANIA
(EMSC) iar ultimul cutremur important 4.5 (USGS si EMSC) si 4.7 (INFP) grade a avut loc pe 30 sept. 2010 !

Nu stiu de ce tot apar prezicatori in domeniul seismologiei cand Japonia nu a reusit sa gestioneze prognozarea cutremurelor.

Iata mai jos o stire PRO TV despre un bulgar prezicator de cutremure care risca puscaria. Unul dintre cei mai cunoscuti astrologi bulgari ar putea sa ajunga la inchisoare. Omul este acuzat ca a bagat in sperieti un oras intreg, prezicand un cutremur care n-a mai avut loc.

Speriati, localnicii si-au petrecut noaptea pe strazi si au dormit in corturi, iar altii au parasit localitatea, numai sa scape cu viata. Din fericire pentru ei, prezicerea nu s-a adeverit.

Dar se pare ca astrologul nu va scapa cu una cu doua. Autoritatile l-au dat in judecata pentru raspandirea de false informatii. Si risca sa stea doi ani dupa gratii.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/prezicatorul-de-cutremure-din-bulgaria-risca-sa-ajunga-dupa-gratii.html
PS – si mai jos alte „prezicatori” ale magistrului clarvazator seismic- de asta data de perigeu cu luna plina, in fituica Libertatea:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: