Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Antonio Vazquez Alba, Marele vrajitor din Mexic – despre ” apocalipsa din 2012 „

Posted by peceresoare pe 4 ianuarie 2012


Practica magia alba si este renumit pentru aparitiile sale la fiecare inceput de an. E faimos in America Latina pentru predictiile sale. Ultima sa declaratie a implicat demitizarea teoriilor imbecile ale unora despre apocalipsa din 2012 – sfarsitul lumii – prezisa de maiasi. Este o „mare minciuna grasa” apocalipsa si de fapt calendarul maias se opreste in 21 dec 2012 pentru ca se incheie un ciclu dixit acest om in conferinta de presa din 3 ianuarie 2012. Antonio Vazquez Alba, Marele vrajitor din MexicEl a declarat ca maiasii nu au mentionat nicaieri despre vreun sfarsit al lumii si aici ii dau dreptate. Acest vraci, parca venit din cartile lui Carlos Castaneda, citindu-si cartile de tarot, este mult mai realist si mai cu picioarele pe pamant decat majoritatea oamenilor pe care-i cunosc.
Calendarul Mayas, care se intinde pe 5125 ani incepand cu anul 3114 i.Hr., ajunge la sfarsitul unui ciclu de pe 21 decembrie, 2012. Aceasta zi semnaleaza sfarsitul celui de-al 13-lea Bak’tun, o perioadă de aproape 400 de ani, conform calendarului Maya. Sfarsitul acestei perioade a fost eronat interpretat ca ar reprezinta sfarsitul lumii, calendarul mayas de fapt se va reseta la sfarsitul ciclului de al 13-lea si va porni din nou de la zero, la fel ca si kilometrajul unei masini care a parcurs 999999,99 km. Ca o confirmare, Emiliano Gallaga Murrieta, director divizional al Institutului National de Antropologie si Istorie din Mexic , a declarat pentru National Geographic ca sfarsitul calendarului cu pricina reprezintă pur si simplu, sfarsitul unui ciclu vechi si inceputul unuia nou.
Antonio Vazquez Alba, Brujo Mayor de Mexico TAROT CARDS
Acest mexican carismatic si-n acelasi timp enigmatic a mai prezis ca inca 2 presedinti sud-americani vor fi loviti de cancer, ca boala lui Chavez va recidiva si ca Obama va fi infrant in alegerile din noiembrie 2012.
De fapt predictiile lui se bazeaza pe logica unei inteligente sclipitoare – am vazut argumentatia privind infrangerea lui Obama si m-a convins ca de fapt cartile de tarot sunt doar pentru aceia dintre noi care cred ca apocalipsa vine anul asta. Pentru ceilalti care gandesc cu creierul lor exista … logica bunului simt.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: