Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

In sud va ninge intens pana Vineri, 27 ian. Basescu vorbeste la 18:15

Posted by peceresoare pe 25 Ianuarie 2012


Basescu e de vina ! Pentru ninsoarea ce cade in sudul tarii. Si pentru cei 106 copaci cazuti in Bucuresti. (asa vor comenta „lupii moralisti” CT Popescu si Mircea Dinescu). A intervenit pe „sus” sa demonstreze demonstrantilor ca iarna nu-i ca vara. Cu tot viscolul, in piata Universitatii s-au strans 27 de oameni si Petre Roman (care a venit sa linga …piata unde a scuipat cu mineri in 1990) , care probabil ca vor auzi „pe surse” interventia lui Traian Basescu de la ora 18:15.

In Bucuresti se vor acumula in jurul a 40 cm. de zapada, cu care primarele „independent” OprescU SL se va razboi pana la epuizarea antiderapantelor.

Politia rutiera si RAR s-au apucat de inspectat anvelopele de iarna pe aparaia din Bucuresti. La ora 20:30 DN 1 si DN 2 sunt blocate, cum blocate sunt si autostrazile – cele 2. Cu toate ca s-a stiut de aceste intemperii, iarna nu-i ca vara ! Uite – pentru asta ar trebui sa demonstreze demonstrantii – pentru incompetenta dusa la extrem a factorului politic. Toti directorii si directorasii sunt instalati pe functii politic. Iar rezultatul, an de an, in ultimii 22, e acelasi si previzibil. Clasa politica, mutanta din fostii politruci ai aparatului comunist de partid, si-a trait traiul si ne-a mancat malaiul, cam pe tot. E timpul sa ne lase.

In weekend vor fi maxime de -7 grade iar minimele undeva intre -14 si -19.

PS – adevarat grait-a don’ Basescu cand a sugerat ca Voronin a redactat discursurile „opozitiei” cu prezenta pe statele de plata de la rusi … Ion Ilici Ramirez Iliescu, Petre Roman , Crin Antonescu, Victor Ponta, Dan Felix Voiculescu, Adrian Nastase, CT Popescu, Mircea Dinescu si altii „ca colonelul intr-o doaga” aka Dogaru … Daca Basescu a impartit cu Voronin o tzuica, ceilalti au impartit cu acelasi Voronin locul pe un anumit stat .

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: