Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Adrian Nastase condamnat la 2 ani CU EXECUTARE. In sfarsit.

Posted by peceresoare pe 30 Ianuarie 2012


Infractorul (dovedit in instanta) cu cea mai inalta functie detinuta in stat e pe cale „sa fie tras in teapa”. Alaturi de el, faptuitori, complicii : Irina Jianu, inspector general de stat în cadrul Inspectoratului de Stat în Constructii + Diana Gasparovici, fost inspector general de stat adjunct la ISC, Mihail Cristian Vasile, director general al Eurografica SRL + sotii Marina – Ioana si Bogdan Popovici (organizatori si proprietari Forum Invest)

In sfarsit dupa audierea a 970 de martori (noua sute sapte zeci) s-a luat o hotarare. Nu stiu de ce mai latra Adrian Nastase ca e victima politica. S-au audiat aproape o mie de martori !!!! Carui infractor i s-a mai acceptat pana acum o astfel de solicitare (audierea atator martori in instanta) ?

Justitiei din Romania i-au trebuit cam 6 ani. Astazi la inalta curte de casatie verdictul in procesul „trofeul calitatii” a fost VINOVAT – pedeapsa 2 ani cu executare. si interzicerea unor drepturi. Scorul a fost 2 la 1. Ceilalti inculpati in dosar au primit pedepse de minim 6 ani.

Este un mesaj pentru toti cei care baga (au bagat) mana pana la cot in avutia nationala. Nastase se credea de neatins, invincibil. Iata ca nu e chiar asa. Ca un infractor, a incalcat legea si acum plateste. I mod normal ar urma excluderea din PSD, asta daca PSD nu doreste imaginea unui partid de infractori dovediti. Si in mod normal, la un eventual recurs, pedeapsa primita ar trebui sa fie adusa la cel putin nivelul complicilor. Altfel solutionarea juzilor este total nedreapta pentru ca beneficiarul schemei de stoarcere a 8 mil. de euro a luat pedeapsa cea mai mica!

Ca si in cazul iernii grele cu viscole si geruri naprasnice, vinovat pentru condamnarea infractorului dovedit Adrian Nastase este … tot Traian Basescu.

Anunțuri

No Responses Yet to “Adrian Nastase condamnat la 2 ani CU EXECUTARE. In sfarsit.”

  1. Zorro said

    Familia Popovici e compusa din doi condamnati: Marina- Ioana si Bogdan Popovici, tartorul Media On, Forum Invest, Media 10, A Rond, MediaGlobe Invest, Urban Consult etc…Domniile lor se ocupa de peste 10 ani de sifonarea banilor publici, spalari de bani, falsuri si uz de fals, ca si batjocorirea tuturor celor cu care intra in contact (angajati, persoane public, demnitari, autoritati).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: