Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Un crin pacatos … Emil Boc inscrie cu fundu’ !

Posted by peceresoare pe 15 Februarie 2012


„Revolutia bunului simt” (va mai amintiti campania lui 2009 ?!) a fost acum, in 2012, in direct la emisiunea lui Capatos, emisiune in care bucile lui Boc au fost pe post de vedete fara silicoane dar cu colacei. Prezidentiabilul Crin Antonescu (Antenescu) si-a dat cu parerea despre cum, unde si de ce era Boc in fundul gol. (vezi pentru cei care nu sunt inca la curent : PNL cauta presedinte de partid … si candidat la presedintie

Imi aduc aminte de copilarie si meciurile de fotbal de pe maidan, cand cineva dribla toata echipa adversa, inclusiv portarul, inscria golul cu fundul, asa in zeflemea si pentru umilirea adversarului. Astfel imi pare acum golul inscris de Emil Boc, proaspat demisionat si „violat” in direct de un profanator al constitutiei si al bunului simt. Pentru ca indiferent cine era prezentat asa – actualul presedinte, fostul prim ministru sau actualul si fostul nea Gigi de la scularie – ii erau incalcate drepturi fundamentale din constitutia pe care un presedinte al Romaniei trebuie sa jure si sa o respecte chiar inainte de a fi presedinte. (ARTICOLUL 26 – Viata intima, familiala si privata ). Cum Cioroianu (fost ministru de externe) s-a angajat la realitatea lui Sorin Ovidiu Schwartzenberg este de asteptat ca si Crin sa treaca cu arme si bagaje in televiziunile lui Felix … la demantelat silicoane si amantlacuri in emisiuni interzise minorilor.

Hilar si trist in acelasi timp este ca acest „Un Crin pacatos” era pana la data emisiunii, cel mai bine cotat candidat la cursa prezidentiala din 2014. Acu, ca FUNDU’ (lui Boc) BATE GURA lui Antonescu, ultimul ar trebui scos pe usa din dos, pardon din fund, a PNL-ului si inlocuit rapidamente cu cineva cat mai credibil. PNL risca sa-i fie scos L-ul din USL !!! . Sunt zvonuri ca oamenii lui Basescu au filmat … „filmuletul fundului gol” … si au asteptat momentul cand gogomanul va musca momeala. Sunt zvonuri ca daca Crin nu confirma participarea, Capatos nu mai dadea filmuletul !!!

PNL, acum e momentul …
PNL daca nu acum, atunci cand?
Daca nu Mircea Diaconu, atunci cine?

MIRCEA DIACONU PRESEDINTE de partid si poate de tara … de ce sa n-avem si noi Regan-ul nostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: