Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Mihail Boldea, acest Hayssam de Galati, era din 2008 in atentia SRI

Posted by peceresoare pe 22 martie 2012


Pe zvonuri: se pare ca a ajuns in Kenya. Tot pe zvonuri: daca nu e scos cat mai repede de acolo este posibil ca MUNGIKI (un fel de Cosa-Nostra sau Yakuza de prin Kenya) sa faca ce n-a facut statul roman. Dar contra cost !!! Lui Boldea n-o sa-i ajunga cele enspe’ case si terenuri ca sa-si scape pielea de acolo. Baietii i-au luat urma inca de pe culoarele aeroportului Nairobi – Jomo Kenyatta Int’l. si daca statul roman plateste bine, in cateva ore Boldea e returnat „tuns, ras si frezat”.

Prin fuga sa, Boldea a demonstrat ca e putred in relatia cu legea. Si a demonstrat ca si partidele care l-au avut ca membru (PDL si UNPR) sunt pe langa … moralitate si dreptate sociala si politica. Dan Diaconescu Direct la RTV a recunoscut ca Boldea vroia sa intre in PP-DD.

„A fost o greseala” spun acum greii din PDL, referindu-se la candidatura lui Boldea pe listele PDL.

La fel ca PDL si Mircea Toader, parchetul si DIICOT au o problema legata de batista pusa pe tambalu sforaitor a lui Boldea. Cum a plecat din tara cand inca din 2008 era in vizorul SRI? Sunt implicati si alti parlamentari? Este Mircea Toader seful din umbra?

Mihail Boldea avea în conturi 170.000 de euro, dar si datorii de 600.000 de euro, dintre care 500.000 de euro către fratele său George Ştefan Boldea (33 ani). Acesta din urma i-a dat banii în 2007, când avea 28 de ani şi se pare, nicio afacere care să-i aducă profit.

George Stefan Boldea a terminat medicina în 2004 şi pentru multi este un mister de unde are atât de mulţi bani. Pentru altii, probabil si pentru Mircea Toader, nu este nici un mister. Pentru cine inca nu-l cunoaste, Mirce-Nicu Toader este cel care printre nametii cat casa a zis la Realitatea TV: „Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo”… si inca este liderul PDL din camera deputatilor !
declaratia de avere Mircea Toader
declaratia de avere Mihail Boldea
update: Unul dintre ei cei arestaţi, Bogdan Boza, fost membru PDL, acum membru PNL Galaţi, a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse de procurorii DIICOT Galaţi. Acesta, împreună cu Mihai Boldea, prin falsificarea unui contract de management, au încercat să obţină un milion de euro de la Arcada Company din Galaţi. (RTV) mai multe info pe : Escrocherie de 1.000.000 de euro cu girul magistraţilor gălăţeni

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: