Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Mutare la TV : Badea, Ciutacu si Gâdea pleaca de la Varan News la Fox News

Posted by peceresoare pe 5 Mai 2012


din catavencu e ” trei dintre corifeii postului Antena 3 se pregătesc pentru o mutare de senzație. Impresionat de succesul avut în lupta împotriva puterii din țara noastră, postul de televiziune Fox News le pregătește o ofertă șocantă lui Mircea Badea, Victor Ciutacu și Mihai Gâdea.”

mai multe pe :

Mutare-șoc pe piața media: Badea, Ciutacu și Gâdea pleacă la Fox News

ultima ora ; pe surse, se pare ca revolta celor trei este datorata faptului ca Dan Voiculescu încearcă să pună mâna pe 2.600 hectare de teren de la stat – vezi mai multe pe RECOLTA.EU

Anunțuri

2 răspunsuri to “Mutare la TV : Badea, Ciutacu si Gâdea pleaca de la Varan News la Fox News”

  1. Ducu said

    Daca acesti ,,marlani si gunoieri” ai Haznalelor motanului FELIX se mai pot numi jurnalisti insemna ca lumea s-a intors cu susul in jos !!!!!! Lipsa de educatie si bun simt ii fac pe acesti trepadusi ,,GUNOERI DE SERVICIU AI PRESEI DE DOI BANI” SI MASCARICI PE STICLA !!!!!!!!!

    • niste lãturi … Ma intreb cum se priveste Mircea Badea in oglinda ? Cum o fi sa pupi acum „sculele” PeSeDiste care prin 2003 (in statul condus de infractorul adrian nastase si supervizat de aducatorul de mineri) te siluiau economic prin toate gaurile de la chibritele din Gherla ? Asta e „moralul” Mircea Badea ! Un nesimtit si un famen. A uitat cum era omul sandvici in fata guvernului si a M.I. condus pe atunci ca si acum de un „oarecare ” Ioan Rus, de loc de prin Cluj, la doar 42 km. de chibritele din Gherla … Un eunuc moral Mircea Badea ãsta.

      Mircea Badea in 2003 sandvici, acum doar un carnat sursa: Curierul National (Ediţie din arhivă) Anul 8, nr. 3760. Vineri, 27 Iunie 2003

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: