Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Infractorul dovedit Nastase ” nevazut ” prin grajdurile lui Grăjdan

Posted by peceresoare pe 24 Mai 2012


Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC) a înştiinţat, miercuri, instanţa care judecă recursul în dosar că NU se constituie parte civilă pentru că nu a suferit niciun prejudiciu financiar-contabil. ISC a depus, marţi, la dosarul „Trofeul calităţii”, un document semnat de noul şef al instituţiei, Constantin Grăjdan (numit in functie de Ponta vinerea trecuta) , prin care arată că instituţia nu se constituie parte civilă în această cauză. Practic, prin adresa trimisă de Grăjdan, ISC renunţă la recuperarea sumei de 64.813.844.913 lei vechi prejudiciu constatat de procurorii DNA în rechizitoriu. Adica renunta la vreo 7 milioane euro !!! Ponta l-a demis azi dimineata, dupa ce si-a facut treaba ! Muşamaua cu nume de sluga se poate retrage la grajdurile sale din Cornu ! insa nu inainte de a da socoteala pentru favorizarea infractorului.

Joi dimineaţă, într-o postare pe blogary semnată de fostul consilier al lui Sebastian Lăzăroiu, Mirel Axinte, este redată următoarea cronologie: 7 mai – Cabinetul Ponta depune jurământul; 8 mai – prima şedinţă de Guvern condusă de Ponta. ISC trece din subordinea Ministerului Dezvoltării în cea a Guvernului, iar inspectorul general e numit şi demis de premier; 11 mai – este demisă Ruxandra Carmen Berszan de la şefia ISC; 18 mai (vineri) – Ponta semnează decizia de numire a lui Constantin Grăjdan în funcţia de inspector general al ISC. Decizia este publicată în aceeaşi zi; 21 mai (luni) – prima zi de lucru a lui Grăjdan la ISC; 22 mai (marţi) – Grăjdan semnează adresa către ICCJ prin care retrage Inspecţia din procesul lui Adrian Năstase şi susţine că nu există prejudiciu; 22 mai – adresa e depusă în instanţă, oamenii lui Năstase împart presei copii. Grajdaru Grajdan acum este anchetat de DNA pentru favorizarea infractorului care raspunde la numele Adrian Nastase.

Dosar amânat

La termenul de miercuri – 23 Mai – al procesului, completul de cinci judecători al instanţei supreme a amânat judecarea cauzei pentru 30 mai pe motiv că audierea inculpaţilor în faza recursului trebuie făcută în prezenţa tuturor acestora, miercuri constatându-se lipsa Dianei Gasparovici şi a Irinei Jianu.

În 30 ianuarie 2012, fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, de către ICCJ, în dosarul „Trofeul calităţii”, în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

PS – un zvonuri (surse) ca si ADS-ul se va retrage din procesul cu Dan Antena Voiculescu si astfel Varanu’ va pune mana pe 2500 hectare de teren agricol cu iz de intravilan ! succesiunea evenimentelor : 7 mai – Cabinetul Ponta depune jurământul; 8 mai – prima şedinţă de Guvern condusă de Ponta. ADS ramane in subordinea Ministerului Agriculturii condus de Daniel Constantin, pinocchio-ul mesterului de la antene …

Ultima ora – 30 mai –

Năstase l-a sunat pe Grăjdan la 5 dimineaţa, în ziua când ISC s-a retras din dosarul Trofeul Calităţii vezi gandul.ro

Adrian Nastase va rãmâne in istorie ca glontul care a trecut milimetric pe lângã tâmpla României. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: