Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Posta Romana se va confrunta cu o greva generala?

Posted by peceresoare pe 14 Mai 2013


POSTA ROMANA IN (MARE) IMPAS
Angajaţii din 20 oficii poştale (14 din Capitală) continuă protestele începute în urmă cu o zi, incluzând şi Centrul de tranzit, locul în care ajunge toată corespondenţa şi de unde se distribuie către unităţi, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, liderul filialei Bucureşti a Sindicatului Lucrătorilor din Poşta Română, Marian Ciubeică. Liderul sindical a precizat că oficiile poştale 39, 35, 7, 53, 61, 6, 8, 38, 72, 20, 12, 82, 10 şi 4 din Capitală sunt închise în acest moment, alte unităţi urmând să fie închise.

Liderul de sindicat din cadrul Poştei Cluj, Carol Sinka, a declarat că au intrat în grevă spontană angajaţii de la cel puţin şase oficii poştale din Cluj-Napoca, Câmpia Turzii şi Dej, respectiv cei din tura de dimineaţă, care au încetat activitatea şi au ieşit în faţa sediilor oficiilor, dar şi factorii poştali.

sursa: MEDIAFAX

CONCLUZIE: Situatia financiara si sociala din Posta Romana s-a degradat prin calitatea directorilor si a sefilor de compartimente, alesi pe spranceana .. . politica. Sa le fie rusine, tuturor politichienilor, ca au distrus o institutie de care acum doresc a se lepada pe doi arginti. Pe lumea asta sunt state unde posta este ca si o armata … civila. Respectata si considerata ca atare. La noi de vreo 15 ani, POSTA ROMANA a fost devalizata, spatiile in majoritatea lor sunt mizere si nerenovate, angajatii demoralizati si minimizati ca importanta, serviciile s-au degradat, clientii sunt desconsiderati, asteaptand uneori ore pentru a ridica un colet sau o recomandata sau un mandat … POSTA ROMANA ARE acum NEVOIE … DE O GREVA GENERALA. POATE ASA SE VOR TREZI SI CEI CARE NU MAI POT TINE, IN MAINILE BAGATE PAN’LA COT, CARTOFII FIERBINTI.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: