Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Dan Voiculescu condamnat. 5 ani inchisoare cu executare pt. Spalare de bani si obtinere foloase prin influenta politica.

Posted by peceresoare pe 26 septembrie 2013


Infractorul penal dan voiculescu a fost condamnat 5 ani cu executare. Dupa ce impreuna cu ceilalti 10 hoti, condamnati astazi de aceeasi instanta) au produs statului roman o paguba evaluata la 60 mil. euro.  O consemnare la obiect o are CTP / gandul.ro .

Dupa toate manevrele prin care a evitat condamnarea mutand termenele de judecata astfel incat sa fie prescrise infractiunile, dupa mai mult de 50 de termene iata ca astazi se face dreptate.

CO – DAMNATii :

Gheorghe Mencinicopschi a incasat şase ani de închisoare cu executare.

Tot la şase ani de închisoare cu executare au fost condamnaţi si fostul ministru Sorin Pantiş (pe unde or mai fi Capii de Bour disparuti din Patrimoniul Filatelic al Postei Romane?) , Corneliu Popa, Cătălin Sandu Jean, Vlad Săvulescu şi Flavius Adrian Pop.

La cinci ani de închisoare cu executare au fost condamnati Gheorghe Sin, Constantin Baciu, Alexandru Petre, Grigore Marinescu şi Vica Ene.

Instanta le-a interzis tuturor inculpaţilor exercitarea mai multor drepturi civile, inclusiv interdicţia de a deţine funcţia avută la momentul comiterii faptelor.

Dosarul „I.C.A.” – Dan Voiculescu et comp. : ​3,6 hectare de teren si un hectar de constructii in Baneasa au fost cumparate de Dan Voiculescu la un pret de 75 de ori mai mic decat cel real, … pachetul de actiuni a fost achizitionat cu suma de 104.730 de euro, in vreme ce valoarea reala era de 7.900.929 de euro” La licitatia trucata au participat doar firma lui Voiculescu, Grivco SA, si, in nume propriu, Gheorghe Mencinicopschi, directorul general si membru al A.G.A. al I.C.A. S.A, membru al Partidului Umanist (ulterior Conservator). 
Gheorghe Mencinicopschi, in calitate de director general si membru al A.G.A. la I.C.A. S.A. Bucuresti, a fost acuzat si condamnat pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; abuz in serviciu contra intereselor publice; fals in inscrisuri sub semnatura privata;
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: