Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Ce prevestesc cele 77 de cutremure intamplate la Izvoarele – Galati ?

Posted by peceresoare pe 3 Octombrie 2013


Update 06 oct 2013 – in Vrancea , la ora 04:37 a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 5,5 , la o adancime de 130 km. In Bucuresti undele au ajuns pe directia Est – Vest !!!???? Care sa fi fost cauza? Vrancea este pe Nord-est!

DATA ACTUALIZARE 05.10.2013 ora 09.00 (UTC)

In intervalul 23.09-05.10 2013, in zona seismica Galati a avut loc o secventa de 187 evenimente seismice cu magnitudinea ML cuprinsa intre 0.5 si 3.9 – vezi raport

update ora 22:42 – s-au intamplat 88 de cutremure…

Tacerea autoritatilor da de gandit.

Sunt 10 zile si 77 cutremure care au trecut peste oamenii din Izvoarele fara ca reprezentantii statului sa ia vreo masura. Sau macar cineva de la Institutul National pentru Fizica Pamantului sa explice ce se-ntampla pe acolo. De abia azi INFP a trimis cativa specialisti sa analizeze, pe viu, situatia de la Izvoarele.

Toti expertii in tarot si cutremure sunt acum disparuti. Niciunul nu a aparut in astea zece zile sa ridice valul care acopera seria de cutremure aka „secventa seismica multipla”.

Specialistii platiti din bani publici s-au trezit din amortire doar astazi, dupa zece zile de „secventa seismica multipla”, INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE  DEZVOLTARE PENTRU FIZICA PAMANTULUI a dat un comunicat de presa:

Comunicat de presa
Ca urmare a secventei seismice multiple declansate in zona Galati incepand cu data de 23 septembrie 2013, INCDFP va publica zilnic pe pagina de internet a institutului (www.infp.ro), un raport actualizat ce va contine informatii despre numarul de cutremure produse in zona, magnitudinea lor, precum si alte informatii
relevante. In continuare regasiti versiunea de raport actualizata azi 03.10. 2013 ora 7.00 UTC (10.00 ora Romaniei).
Data                                                                                                                                        Conducerea INCDFP
03-10-2013

Ce contine raportul de astazi ? vezi mai jos

RAPORT CUTREMURE – SECVENTA GALATI
DATA ACTUALIZARE 03.10.2013 ora 07.00 (UTC)
In intervalul 23.09-03.10 2013, in zona seismica Galati a avut loc o secventa de 77 evenimente seismice cu magnitudinea ML cuprinsa intre 0.5 si 3.9. O lista a evenimentelor si parametrilor asociati se gasesc in tabelul de mai jos, precum si pe pagina http://www.infp.ro (pentru cutremurele cu ML >2.5). Evenimentul cu magnitudinea cea mai mare (ML =3.9) s-a produs pe data de 29.09.2013 la ora 18:10:51 (UTC). Intensitatea acestui cutremurului în zona epicentrală a fost de III (scara Mercalli modificată). Cutremurul a fost simțit cu precadere în localitățile din apropierea epicentrelor si dupa relatarile martorilor pana la Galati (17 km) si Braila (27 km).

lista tuturor celor 77 de cutremure o gasiti aici.

George Purcaru, cel despre care se spune ca a prezis cutremurul din 1977, a dat un interviu confuz, imprecis si neprofesionist, pe B1 – TV unde declara ca de vina  … sunt ploile !! , apa de ploaie 😉 nu e de mirarea ca in emisiunea cu pricina a fost invitata si madam Tatoiu … vezi imaginile mai jos:

Emil Strainu, vestitul Specialist in tehnologii neconventionale, arata cu degetul exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica. Undeva trebuie sa existe o zona unde s-a gresit tehnologia ! Este un fenomen produs de mana omului. Pamantul este o fiinta vie, cu numele de GEEA, se stie din vechime … 

OARE MECIUL PONTA – BASESCU ( cu „mingea” procurorul  Lucian Papici ) este doar o perdea de fum care sa mascheze opiniei publice tragedia (SI PERICOLUL) de la IZVOARELE? 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: