Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Mircea Badea iar face pe prostul …

Posted by peceresoare pe 14 noiembrie 2013


Așa cum ne-a obișnuit, când e vorba de subiecte serioase, gura presei Mircea Badea face pe prostul.

Cu tot accesul lui la informația digitală: telefon android, laptop, pc, o armată de redactori în spatele sticlei care aleargă pe internet căutând info compromițătoare despre „subiecți” și un coeficient de inteligență peste medie, acest saltimbanc modern la măsuța lui, care între timp a devenit ditamai biroul, nu scapă prilejul să scarpine, pe spate și prin alte părți (interzis minorilor), orgoliul rănit al pisoiașului voiculescu care încă îi mai dă salariul. După emisiunea din seara trecută (13 noiembrie 2013) mircea badea și-a dat … arginții pe față.

Toată emisiunea, Mircea Badea a aberat că Ioana Băsescu nu avea de unde să strângă câteva sute de mii de euro pentru a achita, parțial, terenul ăla, din Nana – Călărași.

Mircea Badea dacă era mai prost decât este, dar nu era atât de eunuc moral, ar fi observat, chiar în curtea aceluiași infractor de care e plătit, că fiica „dușmanului” Băsescu, notărița Ioana Băsescu, caștigă ~270 mii euro pe an. !!! Practic in șase ani, cumpăra terenul acela fără credit bancar – doar cu credit furnizor ! Dacă Mircea Badea era atât de interesat de corecta informare a publicului, atunci verifica cum obține Biroul Notar Public Basescu Ioana venituri așa de mari? E vreo șmecherie la mijloc? Ce bănci are în clientelă d-ra Băsescu? Sunt întrebări care așteaptă răspuns.

citat din Junalul National :  „Afacerea notariala a Ioanei Basescu, fiica presedintelui suspendat Traian Basescu, este prospera in ciuda crizei financiare. Dupa ce si-a mutat biroul in Bucuresti, in cea mai scumpa zona rezidentiala, Ioana Basescu a castigat peste 800.000 de euro.”Mircea Badea, începi să fii mai prost decât vrei să pari.

Iata ce ar fi trebuit să citească Mircea Badea :

Jurnalul National - Fata lui Basescu ...

Jurnalul National – Fata lui Basescu …

Fata lui Băsescu, notar de un milion de euro – Jurnalul lui Tucă / 26 Iul 2012 – 13:57

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: