Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Atentat în Rusia – 18 morți în gara din Volgograd

Posted by peceresoare pe 29 Decembrie 2013


update 30 dec 2013 ora 14:00 – Încă un atentat în Volgograd ! Azi dimineață un sinucigaș criminal și-a detonat harnașamentul exploziv într-un autobuz,  plin cu navetiști , omorând cel puțin 14 oameni nevinovați și rănind alți 28. Familiile persoanelor ucise în atentate vor primi câte 1 milion de ruble (30.500 dolari), și între 200.000 – 400.000 de ruble (6.000 dolari – 12.200 dolari) vor fi plătite familiilor răniților, a declarat Ministrul pentru Situații de Urgență,  Vladimir Puchkov.

30 december 2013 VOLGOGRAD BUS BOMBER

Rămășițele atentatorilor suspectați pentru cele două atentate, recuperate de la locul faptelor, sunt în curs de testare a ADN-ului. referitor la atentatul din gara Volgograd: vezi filmarea de mai jos: Bomba a fost detonată chiar în holul de la intrare,  înainte de aparatura de control- vezi filmarea de mai jos:

Volgograd, numit pe vremuri și Țarițîn sau Stalingrad, este un oraș în Rusia, situat pe malul drept al râului Volga, are aproximativ 1 milion de locuitori si este poziționat la câteva sute de kilometri nord de Caucazul de Nord și la 690 km de Soci,  locul unde în ian. 2014 vor începe Jocurile Olimpice de iarnă. După atentatul din autobuz, pe 21 oct 2013, atunci când o femeie kamikaze – Naida Asiyalova, 30 de ani din Daghestan – și-a detonat încărcătura explozivă pe care o avea amplasată în jurul corpului, au  murit 6 persoane și aproximativ 20 de oameni au fost răniți.

Deadly bus explosion in Volgograd

21 october 2013 Deadly bus explosion in Volgograd

Acum, astăzi 29 dec 2013, în jurul orelor 12:45 ora Rusiei, a fost vizata gara din Volgograd.  Imagini de la locul faptei au arătat corpuri umane întinse pe jos,  lângă ambulanțele aflate în parcarea gării , și moloz presărat pe treptele de la intrare. Agenția de presa RIA NOVOSTI citează un reprezentant al Comitetului National Anti-Terorism din Rusia care a menționat că o femeie sinucigașă ar fi detonat bomba în gară.Explosion at Train Station in Volgograd Femeile sinucigașe vinovate de aceste atentate sunt deseori numite în Rusia: „văduve negre”, femei care încearcă să răzbune moartea membrilor lor de familie (în Caucazul de Nord) țintind civili ruși. Cei mai multi dintre militanții responsabili de atacurile teroriste în Rusia în ultimul deceniu – inclusiv atentatori sinucigași  de  sex feminin care au luat parte la 20 de atacuri, omorând cel puțin 780 de oameni începând din iunie 2000 – provin din Daghestan. video și imagini : agenția de presa RIA Novosti

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: