Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Mihai Gadea, cu „nesimtit”, „dobitoc” si „mitocan” incearca sa-si faca rating la emisiune.

Posted by peceresoare pe 23 februarie 2012


Replicile ” intelectuale ” , „crestinesti” si gratuite au fost lansate de absolventul in teologie adventa, advent – urierul Mihai Gidea, impotriva preseditelui CNAS – Lucian Duta, in direct si la o ora de audienta generala. Probabil ca ratingul emisiunii e in cadere libera si Gadea si-o fi zis ca trebuie sa arate si el un fund… gol, precum colegul pacatos.

„Sunteti un nesimtit” „sunteti un dobitoc” ” sunteti mitocan” il invectiveaza Gadea pe Duta. Parca era conflict in trafic sau pe un loc de parcare.  In loc sa-l infunde pe Duta cu o documentare beton, Gadea a luat-o printre corturi … Degeaba a incercat saltimbancul Mircea Badea sa-l spele la emisiunea imediat urmatoare, rusinea si lipsa de cultura jurnalistica au ramas. Cu toate ca nu-l apreciez moralmente, sunt de acord cu CTP cand se adreseaza unor astfel de specimene ca fiind „CURNALISTI”.

De asta tara asta e furata la greu si poporul a ramas „fara coada”, ca ursul. Pentru ca tagma „curnalistilor” a monopolizat gura presei. 

ultima ora: 28 feb. 2012 -> CNA a amânat pânã joi o decizie privind sanctionarea postului Antena 3 pentru emisiunea „Sinteza zilei” din 22 februarie, in care moderatorul a avut un limbaj … „interzis copiilor”

actualizare 01 mart. 2012 -> CNA a amânat (din nou) decizia in legatura cu sanctionarea postului TV ANTENA 3. Probabil ca de abia marti, 06 mart. 2012 se va lua o hotãrâre.

actualizare 08 mart. 2012 -> azi, CNA a luat decizia amendarii cu 150.000 lei a postului cu referire la „nesimtit”, „dobitoc” si „mitocan”. Daca tot se bate apa in piua cu testele psihologice la care ar trebui supusi politistii inainte de a deveni pistolari eu zic ca si unii dintre e-pistolarii care influenteaza opinia publica (pe sticle cu sigle TV) , stresati de postura in care sunt pusi de moguli, sa fie si ei testati. Cateva propuneri: Mihai Gadea, Dana Grecu, Catalina Porumbel, CTP, si lista ramane deschisa …  

13 răspunsuri to “Mihai Gadea, cu „nesimtit”, „dobitoc” si „mitocan” incearca sa-si faca rating la emisiune.”

  1. tutu said

    va felicit dle GADEA pt atitudinea luata impotriva bandei de calai care ne omoara cu zile trebuie neaparat sa mobilizam intreaga opinie publica si sa le dam o lectie acestor dobitoci de criminali

    • cu astfel de „atitudini” ca ale „crestinului” gidea, mobilizarea „intregii opinii publice” e un comandament mult prea indepartat … Ca-l faci pe unul dobitoc si nesimtit nu inseamna ca dovedesti ca este criminal sau infractor comun! Nu ne omoara nimeni … cu zile. De fapt ne sinucidem prin atitudine si prin forma cum ne prestam drepturile individuale si colective. Nu era nevoie sa vomite Gidea gunoaiele alea de „curnalist”. Era mult mai simplu ca cei interesati sa picheteze sediul hopa-miticului Lucian Duta, autor al legii sanatatii pentru care Raed Arafat si-a dat demisia. Faptul ca legea aia a fost retrasa de Basescu – Boc si faptul ca Raed Arafat a fost rechemat pe functie justifica demiterea (eventuala) a lui Lucian Duta. Pt. ca in cazul unuia ca el nu te poti astepta la demisie. Ca la catagorisit Gadea ca fiind un „nesimtit” , „dobitoc” si „mitocan” nu face decat sa-i ridice statuie de erou … portocaliu. Cand el de fapt este un lest pentru bunul mers al asigurarii actului medical pentru intreaga populatie, fie ea bolnava cronic sau tun de sanatoasa.

      • Al said

        La mizeria facuta de acest DUTA, care a spus ca face reclama ascunsa, Gadea a spus ca:daca asta a inteles,atunci e un dobitoc…….!In locul lui,as fi zis fel daca ar fi rastalmacit spusele mele.Deci nu o mai dregeti busuiocul,acest individ este dobitoc si locul lui nu este la CNAS!!!!

      • Acest Duta este omul lui zeus base. Prin actiunea lui, Gadea nu a facut decat sa-l faca mai „erou” decat este …

  2. Corina said

    D-le GADEA , cit de nesuferit ati devenit. Ati luat-o la … vale. Emisiunile dvs. sunt din ce in ce mai belicoase. Iar Mircea Badea a avut o prestatie lamentabila incercind sa arate ca … sinteti o … echipa. Domnilor, ati devenit niste ratati. Rade de voi pana si ciobanul de Radu banciu (banciu cu b mic).

  3. Armand said

    Oare ce a invatat Gadea la scoala aia de teologie de se manifesta in halul asta? O ia pe urmele colegului de la Antena 1 care hamesit dupa audienta si-a dat in petec.
    Daca te uiti prea mult la antene o dai in paranoia. Sunt destul de respingatori.

  4. Nu sunt adeptul grosolăniei în exprimare, dar probabil, la o educaţie superficială, se poate ajunge la asemenea confruntare verbala.
    Mi se pare regretabilă, din partea oricui, atitudinea de nepăsare, faţă de suferinţele cuiva.
    Ori la acest capitol,catalogatul lui Gâdea, nu face excepţie, dacă nu cumva este vorba şi de o neregulă.
    Poate, are şi el, motivele sale, poate i se impune.
    Oricum, este de neiertat, ce se întâmplă în Ţară!

    Madi şi Onu

  5. Traian said

    S-a lansat satelitul Goliat in spatiu, fara sigla PDL si frunzulita doamnei Udrea, oare va functiona ?..fara ele ?

    • Satelitul Goliat a fost finantat cu 1,5 mil. lei de catre guvernul PNL-UDMR Tariceanu! A fost lansat cu succes pe data de 13 februarie 2012 (in timpul guvernului MeReU) in primul zbor al rachetei europene Vega. Nu stiu ce treaba ar avea cu sigla PDL sau cu frunza Evei … Oricum vad ca gadele functioneaza doar sub imboldul varanului!

  6. daniel said

    Buna seara domnule Mihai Gadea.Vreau sa va spun ca sunt foarte suparat pe statul acesta de hoti si mafioti condus de o zdreanta numita basescu care a avut tupeul si curajul sa dea afara 10000 de politisti din care fac si eu parte.Am fost dat afara dupa 17 ani de serviciu cu calificativul FB, in toti acesti ani,iar in sistem au ramas cei care au fost cercetai.Sa stiti ca dupa ce mi-am pierdut serviciul acum voi avea si sansa sa imi pierd si locuinta, avind un credit ipotecar pe care daca in trei luni nu il pot plati voi ajunge in strada din cauza acestor incompetenti.Sa stiti ca in tara asta nu ai cui sa te mai adresezi findca ba te aresteaza, ba te bat jandarmii,ba esti umilit.Sa stiti ca nu mai imi este frica de acesti jegosi si zdrente care conduc aceasta tara si ar merita sa fie toti impuscati ca pe niste ciini in frunte cu zdreanta de basescu si plus cei de la cna care sunt si ei niste zdrente.

  7. VILMOS said

    Aceasta televiziuna Antena 3 jigneste zilnic comunitatea Maghiara nu cred ca in Europa mai egxista un astfel de televiziuna

    • Al said

      Voi,comunitatea -șefii-jigniți comunitatea romana ,in fiecare ora,prin participarea la guvernare, prin cereri aberante etc.CICA:CIOCU MIC……..!

      • iuliana said

        buna seara domnule Mihai Gadea. Traian Basescu e omul de baza sper ca hotii trebuie bagatii in puscarie ,nu cei care nau nici o vina ca nica ,habar nare de ce e in puscarie din cauza altuia scoateti-l de acolo ca cioaca si elodia multumesc ca miati acordat acest raspuns o zi buna in continoare astept un mesaj la nimeni nu ati raspuns astept comentariul dumneavoastra

Lasă un comentariu