Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Despre si de ce….

Un jurnal scris cu manie proletara si patima pentru ca multe se vad, dar putine se spun, pentru ca traiesc vremuri netraite de parintii mei si pe care nu le doresc fiului meu, pentru ca inca mai cred in bun simt, in moralitate, in primii 7 ani de’acasa, in modestie. E de fapt un jurnal scris pentru mine intr-o cautare diogenica a oamenilor normali. A acelora ca mine.

IQ Tests
Free-IQTest.net – IQ Tests

mcafee

peceresoare.wordpress.com a fost testat de McAfee “ This link is safe. We tested it and didn’t find any significant security issues.”

https://www.siteadvisor.com/sites/peceresoare.wordpress.com

Un răspuns to “Despre si de ce….”

  1. Stimate /stimata proprietar al acestui wblog, tot respectul dumneavoastra pentru acest jurnal scris de d-stra intr-o cautare diogenica amestecata cu manie proletara si patima,dar lezarea drepturilor de autor este o infractiune,pedepsita conform legii nr 8/1996 Legea dreptului de autor!
    Va rugam cu respect si va somam ,ca imediat dupa primirea acestei avertizari sa stergeti textul integral al povestirii sadoveniene DOMNUL TRANDAFIR al caror drepturi de autor apartin Editurii MIHAIL SADOVEANU SRL.In caz contrar ne vom adresa in instanta,Justitiei.

    Domnu Trandafir – Mihail Sadoveanu


    Cu respect
    Director Editura MIHAIL SADOVEANU

Lasă un comentariu