Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Gogoasa cu INITIUM din noul CODEX ALIMENTARIUS

Posted by peceresoare pe 10 martie 2010


INITIUM din CODEX ALIMENTARIUS

M-am decis sa fac o mica investigatie asupra „gogosilor umflate” cu INITIUM datorita prezentei informatiei referitoare la toxicitatea lui exclusiv pe saiturile din Romania (sau de limba romana) si nu in ultimul rand datorita agresivitatii campaniei viral-marketing legata de codex alimentarius si fungicidul respectiv – un produs al concernului german BASF – care va fi vandut in Romania sub denumirea comerciala ENERVIN. Iata mai jos cateva mostre de „gugãle” cu tema INITIUM CODEX ALIMENTARIUS

initium + codex alimentarius : in lb. romana = 258 rezultate in martie 2010 si 43700 rezultate in ian. 2013

initium+codex+alimentarius+site:.fr = 0 rezultate in martie 2010 si 1 rezultat in ian. 2013

initium+codex+alimentarius+site:.uk = 0 rezultate in martie 2010 si 0 rezultat in ian. 2013

initium+codex+alimentarius +site:.es = 2 rezultate (unul in lb. romana !!! cu video bla bla) in martie 2010 si 0 rezultate in ian. 2013

initium codex alimentarius site:.de 3 rezultate in ian. 2013

Chiar atat de putini vad cat de spalati pe creier am inceput sa fim? Cat de cu botul pe … tastatura am devenit? Cu creiere trepanate de campaniilor virale retarde ( petarde ). Problemele Romaniei sunt mai mari si mai multe decat cele inventate de niste cretini paranoici. Trecem, asa, din blog in blog, ca un virus al prostiei, un text imbecil pe care si o inteligenta aflata la nivelul genunchiului broastei l-ar trata asa cum ar trebui! 

Southwest Farm Press din USA mentiona pentru Dec. 2008 o masa rotunda cu trei mari producatori de fungicide : DUPONT, Bayer si BASF la care INITIUM era anuntat de reprezentantul BASF. De atunci si pana acum au trecut mai bine de un an. In nov. 2009 Ministerul Agriculturii de la noi omologa ENERVIN – avand in compozitie 12% INITIUM si 44% METIRAM.

Un hectar plantat cu vita de vie se trateaza cu 2,5 kg enervin. Deci grosso-modo inseamna 300 grame INITIUM (12% din total) la hectar. Conform agroinfo.ro Soiurile noi româneşti de struguri pentru masă dau productii intre 14 si 26 to/ha. Va las placerea sa impartiti cele 300 grame de INITIUM la recolta de struguri si chiar sa considerati ca tot INITIUMUL „intra” in struguri (o ipoteza doar teoretica, practic imposibila) . Asta ar inseamna in medie putin peste 0,000015 grame adica 15 micrograme simb.: µg pe kg. de struguri. Ca un individ sa asimileze 1mg de INITIUM ar trebui sa consume 700 kg de struguri !!!!! daca matematica nu e … nimic nu e !

Principalul „transmitator” al acestei „pandemii de INITIUM” este senatorul P.D.L. Iulian Urban care, bataios cum il stim, pe 21 ian 2010 preia pe „nemestecate” o postare de pe blogul domniei sale si ii da forward catre Ministerul Sanatatii, ANSVSA si Ministerul Agriculturii. Textul, postat de un Dumitru Dan, il regasim datat cu 15 ian 2010 pe saitul petitiionline… iata finalul (comic) al petitiei unde am supliniat ce mi s-a parut hilar : ” Neoficial, conform cercetatorilor care combat „Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporeste cu pana la 65% rata riscului de cancer de colon, substanta, care intra rapid in combinatii chimice, devenind reziduala in organism. De pilda 1 mg de initium intrat in organism o singura data se elimina in aproape un an. Or, daca acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, asa cum initium ajuta la cresterea rapida a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la marirea tumorilor maligne. (sursa: Agentia de Investigatii Media) De ce petitia asta imi suna ca textele emailurilor nigeriene cu ale lor milioane de dolari ce vor umfla conturile fraierilor?! Pentru ca INITIUM (ametoctradin) este un FUNGICID. Semantic doar si-ti dai seama ca NU ajuta la cresterea rapida a celulei leguminoase” ci elimina ciupercile si sporii acestora !! FUNGI – ciuperci (din LAT. FUNGI) si CID (din lat uccidere = a ucide). Adica FUNGICIDUL omoara ciupercile iar daca s’ar merge pe rationamentul petitionarilor atunci INITIUM ar ajuta omul sa scape de … ciupercile parazite!

De ce initiatorii campaniei de dezinformare nu au comunicat si modul cum INITIUM-ul (NEOFICIAL presupus cancerigen) intra in legume? Si daca intra! atunci in ce cantitate? Si de ce aceeasi initiatori mint cu nerusinare si dezinformeaza pe blogul senatorului Urban? citat de pe www.urbaniulian.ro : ” AMETOCTRADIN-ul este pur si simplu o chestie CRIMINALA. De exemplu de pe acest site http://www.pesticideinfo.org/Detail_Chemical.jsp?Rec_Id=PC43415 aflam ca produsul prezinta [ traduceti voi ! ] ”

Toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity. ” mot a mot vezi si print screen-ul atasat Informatia este cusuta cu otgon marinaresc. Daca baietii intrau pe linkul respectiv si citeau toata pagina de descriere, gaseau in primul rand ca „Toxicity to humans, including carcinogenicity, reproductive and developmental toxicity, neurotoxicity, and acute toxicity” este descrierea unui titlu de capitol (Toxicity) prezent in caracterizarea miilor de pesticide de pe saitul respectiv iar fungicidul Ametoctradin nu este prezent in nici o baza de date cu substante cancergiene, sau substante perturbatoare ale sistemului endocrin, sau… altele.

Intr-o alta petitie de pe acelasi sait petiionline este mentionat doctorul Matthias Rath : Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor naturiste în cazul multor boli grave, descrie această situaţie astfel: „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a câştiga bani pe seama bolilor cronice, şi nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli… De fapt doctorul Rath este un antrepenor implicat in productia de medicamente !!! care se bate pe piata (si pe buzunarele bolnavilor) cu grupurile farmaceutice ! Mai mult: The Guardian (Marea Britanie) spune despre el: „vitamin entrepreneur Matthias Rath persuaded South African Aids patients to stop taking their prescribed drugs – and use his vitamins – with terrible consequences” (cu consecinte teribile, afaceristul Matthias Rath a convins pacientii SIDA din Africa de Sud sa renunte la medicamentele prescrise si sa ia vitaminele produse de el) vezi video si articol complet : Fall of the doctor who said his vitamins would cure Aids Acesta este Guru dat exemplu de „petitionari” !!!

Aviz amatorilor semnatari de petitii sa dea cu pixu’ numai dupa ce citesc si inteleg ce urmeaza sa semneze. O varianta metagrama anagramata a lui INITIUM este INTUIM ca doar d’aia avem creier in cap !? Totusi ramane intrebarea ce ascunde aceasta dezinformare si in folosul cui? cui prodest (la ce bun?) ?

P.S. – dezinformatorii m-au indreptat !? catre www.codexalimentarius.net unde am descoperit standarde pentru specialitati de branza din anul 1966, Branza de vaci 1968, fructe uscate 1969, Oua si produse conexe 1976 … mai multe pe: http://www.codexalimentarius.net/web/standard_list.do?lang=en si am aflat ca istoria codexului incepe in 1961 !!! comentariile le las in seama celor 38141 de semnatari ai petitiei impotriva initiumului si codex alimentarius.: citat din petitia respectiva ” Experimentul „Codex Alimentarius” incepe cu Romania. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat sa inceapa implementarea „Codexului”,…” pana la urma eu cred ca este o petitie impotriva… petitiilor ! Felicitari domnule Urban si dragi guvernanti!

Poate maine petitionati si impotriva folosirii deodorantelor – probabil cauza principala de aparitie a cancerelor la san. Sau impotriva pastei de dinti – cauza principala a paradontozei. Sau impotriva samponului – cauza principala a caderii parului si a cancerelor pe creier.

Reclame

9 răspunsuri to “Gogoasa cu INITIUM din noul CODEX ALIMENTARIUS”

 1. Alexandru Gabor said

  O SINGURA INTREBARE:
  DE CE?…NICI O ALTA TARA DIN LUME NU A ACCEPTAT ACEASTA „BINECUVANTARE” – FUNGIGIDUL INITIUM (ametoctradin)? TOTI OR FI PROSTI SI DAU CU PICIORUL LA ASA O MINUNATIE PE CARE AU INGHITIT-O IN PREMIERA MONDIALA ROMANII…ORI SE EXPLICA PRIN FAPTUL CA CEA MAI MARE CORUPTIE E IN ROMANIA…USOR DE CUMPARAT?

 2. marian said

  ce zic de mult strainii despre codex, dc tot nu ai gasit nimic in enleza:

  • Salut Marian – in primul rand eu am scris ca nu am gasit referiri despre initium + codex alimentarius in nici o limba de circulatie- ceea ce este cu totul adevarat iar postarea ta confirma asta intrutotul/ in filmuletul ala nu este ” ce zic strainii despre codex” ci ce zice (mai mult mananca aer – adica nu spune nimic) o insignifianta necunoscuta cu interese pecuniare… The psychologically-charged words here are “manipulation,” “distortion,” and “distraction.” John Hammell had made the clear connection between CAFTA and Codex, and had accused the Natural Solutions Foundation (Dr. Laibow’s group) and several other organizations of being “controlled opposition groups” – groups taken over by, or owned by, people who appear to be opposed to Codex but who promote useless activism or tell people that there is nothing to worry about. In the above message, Dr. Laibow psychologically marginalizes Hammell’s position, not by refuting it, but by merely using words that do so by their psychological power in our culture among – her audience. http://www.thenhf.com/old/articles/articles_486/articles_486.htm

  • PS – sau Marian, poate cumperi ceva de pe saitul generalesei (e sotia gen.r. USA http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Stubblebine) … nimic nu e ce pare a fi si totul e guvernat de bani – n’est pas? Sunt multi pe lumea asta care pun botu’ foarte usor la prostii din’alea cu „va fi interzis usturoiul” sau luna ianuarie 2011 e speciala pt. ca are 5 sambete, 5 duminici si 5 zile de luni care cica s’ar intampla o data la 823 anii !! circula asta pe e-mailuri de oameni care nu citesc ce citesc (sic!)

 3. Nu ştiu ce pregătire ai, dar mă întreb;- ai auzit de Mecanica Cuantică, de Stringuri, care sunt acele forme energetice mai numite si corzi care sunt de marimea nr, lui Pllank adică o nanoparticulă din care este facuta materia , si de Nanotehnologie in care se obţin particule din substanţă de ordinul nmometrului, cu aceasi caracteristica ca molecula oricărei substanţe. Ai mai auzit de „Diluţie” în care molecula de apă preia caracteristicile oricărei substanţe care se dizolvă în ea. Atunci află prietene că acest „INTIUM” este o substanţă nanometrică şi că acest calcul al tău este … deorece toata cantiatatea de apă se transformă automat în caracteristicile toxice ale Intiumului, şi atunci te rog reia calculul şi vezi ce cantitate adevarată este absobită de plante. Este regretabil ca mai există ROMANI care susţin acest genocid,… de pildă.. de unde şi pană unde.. de odată ia apucat pe Nemţi mila de poporul ROMAN să le crească producţiile la hectar, bănuiesc ca la fel ia apucat mila şi pe Austrieci ca ne-au luat aproape toate resursele petroliere şi Energetice că de … le e milă de noi…. Ia aminte că această ţară, dacă merge aşa cum a mers de 22 de ani va deveni o amintire cum este pentru noi DACIA acum… De menţionat că acest INITIUM când ajunge în corpul uman este izolat de corp ca fiind o substanţă toxică în „grasimi” acestea fie se depun sau se elimina , în momentul când sunt eliminate, deoarece stau mai mult timp în colon acolo încetul cu încetul îşi fac efectul:- adică îmbunătăţesc, sau favorizează dezvoltarea celulelor maligne, care sunt în toate organismele , aşteptând un moment prolific ca să declanşeze boala. De aceea la o anliz chimică, aceste substanţe toxice nu ies. Deci ATENŢIE:- „Fiecare OM se naşte singur şi moare singur dacă tu nu ai grijă de tine atunci cine să aibă!”..-. Intocmit :Ing. pr. Ceobanu Aurelian,cu 25 de ani de studii şi în vârstă de 60 de ani şi sănătos tun după analizele luate în Decembie 2011. SANATATE, aveţi de GRIJĂ!…

  • Draga domnule inginer principal cu 25 de ani de studii va atrag atentia, cu respectul cuvenit lipsei de greseli de ortografie pe care ati dovedit-o, ca ati folosit in mod incorect notiunea de „dilutie”, probabil luata din vreun manual care nu a stat la baza anilor de studiu. Dilutie este un termen uzual in chimie si uneori in viata de zi cu zi care provine de la „DILUARE” si inseamna (in limba Românã) „Raportul dintre o cantitate de soluție și cantitatea de solvent (ex. apa : mama si tatal dizolvantilor) din acea soluție.” Cat despre mecanica cuantica cu stringurile ei m-am convins ca inca sunteti la inceputul studierii ei – si de aceea va recomand aprofundarea experimentului „Pisica lui Schrödinger”. Afirmatia dvs. ” „molecula de apă preia caracteristicile oricărei substanţe care se dizolvă în ea.” m-a dus cu ideea : de ce mama dracului nemtii astia n-au inventat o „nanoparticulă” de „benzina” care aruncata in apa sambetei sa-ndestuleze cu carburant saraca noastra tara bogata ?! Wir arbeiten, wir nicht denken … n’est-ce pas?

 4. Eu said

  Bla, bla, bla… „Ce deștept sunt eu și ce prosti sunt cei care nu zic ca mine”. În rest nici un argument, doar citate din surse la fel de obscure și viciate de interese ca și cele folosite de cei ce „combat” codex alimentarius.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: