Pe Cer E Soare

Just another WordPress.com weblog

Andrei Zaharescu – Spagã … ponteazã ca purtator de cuvant al guvernului Ponta

Posted by peceresoare pe 9 mai 2012


INCREDIBIL dar se intampla in Romania. Singurul ziarist in viata prins ca lua spagã (mitã) (cf. ziuanews) este numit in postul de purtãtor de cuvânt al „celui mai cinstit guvern” condus de un fost procuror. E din Stan si Bran, Muppets, Divertis, …

mai jos cateva fragmente din  Noul purtător de şpagă – Ziuanews.ro

Zaharescu e singurul ziarist în viaţă prins în flagrant în timp ce lua şpagă • În 2000, acesta a fost dat afară de la ProTV, sub acuzaţia că pretindea sume de bani de la anumiţi medici cărora le facilita apariţia pe sticlă. 

Potrivit informaţiilor care circulă pe Internet, Andrei Zaharescu lua între 2.000 şi 5.000 de dolari pentru a facilita unor medici apariţia acestora pe postul ProTV, la rubrica cu tematică medicală în cadrul unei emisiuni matinale de ştiri.

Zaharescu a fost deconspirat după ce un cadru medical s-a adresat producătoarei emisiunii, solicitându-i acesteia să-l roage pe Andrei Zaharescu să o mai păsuiască, deoarece nu a strâns toţi banii, dar se rezolvă. După ce i-a pus la cale un flagrant, Adrian Sârbu l-a dat afară din ProTV. Zaharescu a fost înregimentat de Antena 1, doi ani mai târziu.

Toata lumea ii astepta acolo, la cãratul vorbelor, pe Mircea Radu sau Mircea Badea. 

Lasă un comentariu